Beter Onderwijs, dat is waar Omix voor staat. Goed onderwijs werkt alleen als het goed georganiseerd is!

Daarom streven wij naar continue verbetering van de onderwijslogistiek; alle processen die ondersteunend zijn aan het onderwijs, vanaf het moment van onderwijs­ontwikkeling tot aan de diplomering. Onderwijs en onderwijslogistiek zijn twee verschillende vakgebieden, die elkaar nodig hebben. Omix zorgt voor verbinding, begrip en balans tussen deze twee werelden, waardoor samenwerking ontstaat en meerwaarde wordt gecreëerd.

Professional

nodig

Omix levert direct inzetbare professionals, zowel voor tijdelijk als voor vast, die helpen de continuïteit van uw organisatie te waarborgen en de kwaliteit te vergroten.

Lees meer

Professional

worden

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die enthousiast worden van het organiseren van onderwijs. Wil jij je ontwikkelen als professional in dit vakgebied, dan bieden wij verschillende opleidingen en traineeships aan.

Lees meer

Kennis

en ervaring

Als marktleider in de onderwijslogistiek zetten wij ons in voor de verdere ontwikkeling van dit vakgebied en stimuleren kennisdeling.

Lees meer

Omix Rooster­vakschool is uit zijn jasje gegroeid. Daarom is het tijd voor een nieuwe naam: Omix Onderwijs­planners.

De Beter Onderwijs Show

Helpt u mee om het onderwijs goed te organiseren?

Werkt u als manager of beleidsmaker, voor of achter de schermen, van het onderwijs? Houd maandag 5 november 2018 dan alvast vrij in uw agenda. Dan is namelijk de primeur van De Beter Onderwijs Show, een dag die u niet wilt missen! Onder de humorvolle leiding van dagvoorzitter Peter Heerschop kunt u genieten van inspirerende lezingen en waardevolle ontmoetingen met collega’s van andere onderwijsinstellingen. Een snelkookpan van kennis en inspiratie om de volgende dag al sterker van start te gaan. Zorg dus dat u erbij bent en meld u vandaag nog aan. Meer informatie? Ga naar www.debeteronderwijsshow.nl

Het is tijd geworden

voor een nieuwe naam

Omix Roostervakschool is uit zijn jasje gegroeid. Wat klein begon als opleidings- en detacheringsbedrijf voor roostermakers is uitgegroeid tot een organisatie waar u ook kunt aankloppen voor andere professionals om uw onderwijs soepel te laten verlopen, zoals planners, coördinatoren, projectmedewerkers, teamleiders en verandermanagers. Daarom is het tijd voor een nieuwe naam:

Omix Roostervakschool heet voortaan Omix Onderwijsplanners.

Nieuw Kompas maakt navigeren

in het onderwijs makkelijker

Omix Kompas levert gratis transparante en actuele en eenduidige managementinformatie op het gebied van onderwijslogistiek. Met Omix Kompas krijgen onderwijsinstellingen inzicht in de kwaliteit van hun bedrijfsvoering. Het stelt managers en bestuurders in staat om hun organisatie te beoordelen, knelpunten vast te stellen en verbeteringen tot stand te brengen.