Omix Onderwijsplanners bestaat uit een team van gepassioneerde, vakkundig opgeleide mensen die werken binnen de keten van planning en roostering in het onderwijs.

Professionals in

onderwijsplanning

Omix Onderwijsplanners bestaat uit een team van gepassioneerde, vakkundig opgeleide mensen die werken binnen de keten van planning en roostering in het onderwijs. Het eindproduct van deze keten, namelijk het rooster, kan zowel op een positieve als negatieve manier veel impact hebben op de werkbeleving van docenten en de studie-ervaring van studenten.

Lees meer

Op zoek naar een vakkundige

roostermaker voor tijdelijk of vast?

Door de grote behoefte aan vakkundige, direct inzetbare roostermakers leidt Omix sinds 2012 roostermakers op en detacheert ze bij onderwijsinstellingen om de continuïteit en kwaliteit van de roostering te waarborgen tijdens piek- en ziekmomenten in uw organisatie of om na een detacheringsperiode uw vaste team te komen versterken.

Informatie voor onderwijsinstellingen Roostermaker worden?

Trainingen op maat

voor uw medewerkers

Wij bieden ook trainingen op maat, voor uw medewerkers die zich verder willen ontwikkelen en coaching on the job voor uw nieuwe medewerkers die zo snel mogelijk op vlieghoogte gebracht moeten worden.

Lees meer