Omix Bootcamp

Goede communicatie en samenwerken in de logistieke ketens zijn cruciaal voor Beter Onderwijs.

Beleef de bootcamp onderwijslogistiek

Wilt u ‘het goede gesprek’ voeren over de organisatie van onderwijs? Goede communicatie tussen de verschillende betrokken partijen en samenwerken in de logistieke ketens zijn cruciaal voor Beter Onderwijs, vooral tijdens verandertrajecten. Waarom is roosteren toch zo ingewikkeld? Hoe komen we van een ijzersterk curriculumontwerp tot een soepel lopend programma?

Omix Bootcamp is een versterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een instructeur. Het is een interactieve dag waarbij ook individuen worden uitgedaagd te kijken naar de organisatie van uw onderwijs en de ondersteunende processen. Daarbij is er aandacht voor samenwerken binnen één team of tussen verschillende teams binnen uw organisatie. De dag geeft onderwijsteams inzichten die direct kunnen worden toegepast bij verandertrajecten binnen uw organisatie.

Hoe zorgen wij voor het juiste gesprek?

Laten we voorop stellen dat iedere Omix Bootcamp uniek is door de deelnemers en vraagstukken die binnen uw onderwijsinstelling spelen. Daarom houden wij van te voren een intakegesprek waarin wij samen kijken naar wat u wilt bereiken met deze bootcamp.

Wanneer we het doel samen met u hebben vastgesteld en iedereen persoonlijk is uitgenodigd, is het wachten op het aanbreken van de Omix Bootcamp dag. Het event zal bestaan uit een aantal onderdelen die worden gepersonaliseerd afhankelijk van de aanleiding tot de bootcamp. 

Iedere Omix Bootcamp is uniek door de deelnemers en vraagstukken van uw onderwijs­instelling

Samen evalueren en vooruit kijken

Wij begrijpen dat u het belangrijk vindt om te evalueren welke inzichten er naar boven zijn gekomen en wat de vervolgacties voor uw onderwijsinstelling zijn. Na afloop van de Omix Bootcamp ontvangt u een samenvatting van de dag waarin wij deze inzichten met u delen. Daarnaast plannen wij altijd een evaluatiegesprek in binnen twee weken na de Bootcamp.

“Naast een inspirerende dag voor uw team, kijken wij ook samen met u vooruit.”

Hoe ervaren anderen de Omix Bootcamp

“Verbindingen leggen, elementen samenvoegen, onderwijskundige dynamiek, maar vooral leren van elkaars ervaringen. Een interactieve middag binnen de onderwijslogistiek.”

Vista College

“Het volgen van deze bootcamp heeft er voor gezorgd dat ons team nader tot elkaar is gekomen”


Erasmus Universiteit

“Nog nooit zoveel geleerd over onderwijslogistiek in zo’n korte tijd en op zo’n interactieve manier.”


TU Eindhoven

“Ik merk dat deelnemers iedere keer
geïnspireerd de sessie verlaten.” 

Koen van den Eshof
Consultant Omix Beter Onderwijs

 “Door met een andere blik te kijken, wordt
helder waar de knelpunten zich bevinden.”

Lukas Appeldoorn
Consultant Omix Beter Onderwijs

Deze onderwijs­instellingen gingen u onder andere voor


Wilt u meer weten, of onze hulp inschakelen bel naar 0570 56 35 55
of neem direct contact op met Iwan.

Iwan Brouns