Omix Logo

Tribal

Tribal is marktleider in onderwijsbevorderende systemen. Tribal heeft de missie om iedereen te voorzien van kwalitatief hoogwaardig onderwijs met behulp van hun expertise, systemen en services.

Tribal Group voorziet onderwijsinstellingen van complete Student Informatie Systemen die alle stadia van de studievolg meenemen. Vanaf het aantrekken van studenten, het aanmelden en toelaten van studenten, studievolg en examinering en toetsing aan het einde van de studieloopbaan. Tribal biedt verschillende pakketten voor zowel het hoger onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs, als het voortgezet onderwijs. De pakketten bestaan uit diverse CRM-systemen, SIS-systemen, Cloud-tools en activa- en faciliteitenmanagementtools.

Tribal

Tribal-pakketten

Higher education

Diverse pakketten voor hoger onderwijs die dienen bij te dragen aan de dagelijkse taken, zoals student informatiesystemen, CRM- en studievolgsystemen en Cloud- en dataservices.

Further education

Diverse pakketten gericht op het middelbaar beroepsonderwijs om de ervaring van de student gedurende de opleiding te bevorderen.

Wilt u meer weten?

Neem direct contact op met Denise.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan