Omix Logo

Het belang van functioneel beheer binnen onderwijsinstellingen is de laatste jaren enorm toegenomen. Vooral met de opkomst van flexibele curricula en roostering. Het “vak van de toekomst” vereist bepaalde kwaliteiten en skills. Tijdens de vakopleiding Functioneel Beheer ® ontwikkel je de benodigde kwaliteiten en train je je skills. Het is een praktische opleiding die jou direct handvatten geeft voor de problemen die jij in de praktijk tegenkomt.

Binnen de vakopleiding Functioneel Beheer ® bestaan er drie trajecten. De Kerngebruikerstraining, het traject Tactisch Informatiemanagement en het volledige traject Vakopleiding Functioneel Beheer. Met name het laatste traject is voor de moderne functioneel beheerder van belang.

De vakopleiding Functioneel Beheer ® is een logisch vervolg op het succesvolle Handboek voor de functioneel beheerder van Daniël E. Brouwer. De vakopleiding is net zo praktisch ingericht als het handboek en voorziet de moderne functioneel beheerder van precies die handvatten, tools en skills om meer impact te kunnen maken in de dagelijkse praktijk. De vakopleiding wordt gegeven door trainers uit de praktijk en wordt gekenmerkt als interactief en hands-on. De vakopleiding Functioneel Beheer ® is een 5-daagse opleiding die in-company wordt aangeboden. Als partner zijn er binnen Omix trainers opgeleid de vakopleiding Functioneel Beheer ® toegespitst op onderwijslogistiek te geven.

Functioneel Beher

Vakopleiding Functioneel Beheer ®

Kerngebruikerstraining

Gebaseerd op het Handboek voor functioneel beheerder van Daniël E. Brouwer en Martijn Buurman met louter de belangrijkste stof voor de moderne functioneel beheerder.

Tactisch Informatiemanagement

Een belangrijk traject voor functioneel beheerders die verbreding zoeken binnen informatiemanagement.

Dé Vakopleiding Functioneel Beheer ®

Het volledige leertraject voor de vooruitstrevende functioneel beheerder. Boeiende stof voor beginnende en ervaren functioneel beheerders.

Wilt u meer weten?

Neem direct contact op met Denise.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan