Professional nodig

Onderwijs en onderwijslogistiek zijn twee verschillende vakgebieden, die elkaar nodig hebben. Onze professionals zorgen voor verbinding, begrip en balans tussen deze twee werelden, waardoor samenwerking ontstaat en meerwaarde wordt gecreëerd.

Zoekt u een professional die aansluit bij uw specifieke vraagstuk of vacature?

Onze professionals werken binnen de gehele keten van onderwijslogistiek, vanaf de onderwijsontwikkeling tot aan de diplomering. Zij zijn in staat om adequaat in te spelen op uw specifieke behoeften. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen op maat en coaching on the job.

Bent u opzoek naar een geschikte medewerker voor uw onderwijsinstelling, of wilt u meer informatie? Neem contact op via 0570-56 35 55, of vul het ‘bel mij terug’ formulier in.

U kunt onder andere bij ons terecht voor:  

Implementatie­begeleider / verandermanager

Ervaring met verscheidende roosterpakketten en studievolgsystemen stellen onze professionals in staat om uw implementatievraagstukken in goede banen te leiden. Ook kunnen wij het begeleiden van verandertrajecten op ons nemen. 

Functioneel beheer / applicatie expert

Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van en ervaring met studievolgsystemen en rooster/planningspakketten. Hierdoor zijn wij in staat key-users, functioneel beheerders en applicatie experts voor uw systeem te leveren. 

Onderwijs­logistiek adviseur

Adviseurs met kennis en ervaring vanuit diverse projecten bij verschillende onderwijsinstellingen, die in samenwerking met u de kwaliteit van het onderwijslogistiek proces binnen uw organisatie kunnen verbeteren.

Onderwijs
coördinator

Onze coördinatoren zijn in staat het onderwijs op zowel inhoudelijk als logistiek niveau te coördineren, waarbij zij essentiële informatie weten te filteren en te ordenen uit de verscheidenheid aan informatiestromen. 

Planner

Kijkend met een helicopterview faciliteren onze medewerkers het planningsproces vanaf de planningsfase tot aan de roostering. Hierbij houden zij rekening met wensen omtrent nieuwe trends en onderwijsvormen. 

Project
medewerker

Door de brede achtergrond, ervaring en het aanpassingsvermogen van onze medewerkers kunnen wij bij diverse projecten snel inspringen. Met onze parate kennis helpen wij uw team de gestelde doelen te behalen. 

Roostermaker

Door onze uitgebreide ervaring in de roostering zijn onze medewerkers in staat uw visie op het onderwijs te vertalen tot een goed en gezond rooster. Hierbij zijn zij in staat snel te schakelen en de onderwijsvisie te ondersteunen.

Studievolgsysteem
expert (SIS)

Ons expertiseteam wordt regelmatig ingevlogen bij SIS implementaties of grote herinrichtingsvraagstukken bij het MBO en HO. Wij kunnen hierbij direct opschalen naar meer of andere experts gericht op uw behoefte. 

Teamleider

Door visiegericht, initiatiefrijk en besluitvaardig te werk te gaan, zijn wij in staat om leiding te geven aan de teams binnen uw organisatie. Hierbij zijn samenwerking en verbinding sleutelbegrippen.

Wilt u meer weten, of onze hulp inschakelen bel naar 0570 56 35 55
of neem direct contact op met een van onze medewerkers. 

Iwan Brouns

Marc Perquin