Professional nodig

Onderwijs en onderwijslogistiek zijn twee verschillende vakgebieden, die elkaar nodig hebben. Onze professionals zorgen voor verbinding, begrip en balans tussen deze twee werelden, waardoor samenwerking ontstaat en meerwaarde wordt gecreëerd.

U kunt onder andere bij ons terecht voor:  

Secretaris examencommissie

Omix levert bij diverse examencommissies direct inzetbare secretarissen. Door de opgedane ervaring binnen andere takken van de onderwijslogistiek kunnen onze secretarissen examencommissie ook praktisch met u meedenken.

Functioneel beheerder

Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van en ervaring met studievolgsystemen en rooster/planningspakketten. Omix levert Exin gecertificeerde functioneel beheerders met specialisaties rondom Osiris, TimeEdit, Xedule en Remindo.

Onderwijs­logistiek adviseur

Adviseurs met kennis en ervaring vanuit diverse projecten bij verschillende onderwijsinstellingen, die in samenwerking met u de kwaliteit van het onderwijslogistiek proces binnen uw organisatie kunnen verbeteren.

Onderwijs
coördinator

Onze coördinatoren zijn in staat het onderwijs op zowel inhoudelijk als logistiek niveau te coördineren, waarbij zij essentiële informatie weten te filteren en te ordenen uit de verscheidenheid aan informatiestromen. 

Onderwijs
planner

Kijkend met een helicopterview faciliteren onze medewerkers het planningsproces vanaf de planningsfase tot aan de roostering. Hierbij houden zij rekening met wensen omtrent nieuwe trends en onderwijsvormen. 

Studievolgsysteem
expert (SIS)

Ons expertiseteam wordt regelmatig ingevlogen bij SIS implementaties of grote herinrichtingsvraagstukken bij het MBO en HO. Wij kunnen hierbij direct opschalen naar meer of andere experts gericht op uw behoefte. 

Roostermaker

Door onze uitgebreide ervaring in de roostering zijn onze medewerkers in staat uw visie op het onderwijs te vertalen tot een goed en gezond rooster. Hierbij zijn zij in staat snel te schakelen en de onderwijsvisie te ondersteunen.

Project
medewerker

Door de brede achtergrond, ervaring en het aanpassingsvermogen van onze medewerkers kunnen wij bij diverse projecten snel inspringen. Met onze parate kennis helpen wij uw team de gestelde doelen te behalen. 

Implementatie­begeleider / verandermanager

Ervaring met verscheidende roosterpakketten en studievolgsystemen stellen onze professionals in staat om uw implementatievraagstukken in goede banen te leiden. Ook kunnen wij het begeleiden van verandertrajecten op ons nemen. 

Zoekt u een professional die aansluit bij uw specifieke vraagstuk of vacature?

Onze professionals werken binnen de gehele keten van onderwijslogistiek, vanaf de onderwijsontwikkeling tot aan de diplomering. Zij zijn in staat om adequaat in te spelen op uw specifieke behoeften. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen op maat en coaching on the job.

Bent u opzoek naar een geschikte medewerker voor uw onderwijsinstelling, of wilt u meer informatie? Neem contact op via 0570-56 35 55, of vul het ‘bel mij terug’ formulier in.

Wilt u meer weten, of onze hulp inschakelen bel naar 0570 56 35 55
of neem direct contact op met een van onze medewerkers. 

Iwan
Brouns

Marc
Perquin

Marjoleine Donkersteeg