Samen gaat het nog beter

Samen gaat het nog beter

Met een squad-team van zeer uiteenlopende professionals haalt u de dynamiek in huis die nodig is om snel en zichtbaar veranderingen door te voeren. Zodat uw mensen vol vertrouwen hun werk kunnen doen. 

Tekst: Lukas Appeldoorn
Fotografie: Henk-Jan Winkeldermaat & Lilian van Rooij
Gepubliceerd in mei 2020

Waar Omix-medewerkers elkaar vinden in hun passie voor onderwijs en oog voor verbetering, verschillen ze in hun unieke talenten en in de kennis en ervaring die ze meebrengen. En juist in het samenbrengen van professionals die elkaar aanvullen en versterken zien wij een uitgelezen mogelijkheid om u nog beter van dienst te zijn. Op zowel complexe als kleinere opdrachten zetten we speciaal samengestelde squad-teams in. Deze multidisciplinaire teams bestaan uit drie tot zeven Omix-professionals, geselecteerd op eigenschappen die elkaar aanvullen en versterken. Dankzij maximale benutting van de uiteenlopende kwaliteiten van het squad-team in samenwerking met uw eigen mensen, profiteert uw organisatie van een compleet pakket van kennis en ervaring voor uw specifieke vraagstuk.

Een Omix-squad levert energie, vertrouwen èn resultaten

Een Omix squad-team kan u begeleiden met het implementeren en in gebruik nemen van een nieuw Studenten InformatieSysteem (SIS) of planning- en roosterpakket. Bijvoorbeeld door samen met de gebruikers en verantwoordelijken binnen uw onderwijsinstelling het systeem te testen en ermee te leren werken. Maar het squad-team draagt vooral aanstekelijke energie en vertrouwen over op de mensen binnen uw organisatie. Daarbij helpt het enorm dat er in teamvorm snel en zichtbaar resultaten worden geboekt.

Het squad-team draagt aanstekelijke energie en vertrouwen over op de mensen binnen uw organisatie.

Implementaties, achterstanden en voorbereidingen

Een Omix squad-team verzet in korte tijd een berg werk. Achterstanden in de administratie worden geïnventariseerd, ingepland, gemonitord en weggewerkt. Fouten in de data of inrichting van systemen worden opgespoord, gerapporteerd en hersteld. Een squad-team kan ook onderwijslogistieke processen inzichtelijk maken voor uw organisatie, knelpunten signaleren en alternatieve processen implementeren. Organisatorische veranderingen, zoals de start van een nieuwe onderwijsvorm leggen veelal druk op de mensen binnen een organisatie. Een squad-team kan uitstekend helpen door structuur aan te brengen en gerichte voorbereidingen te treffen, zodat u onbezorgd kan starten met het nieuwe schooljaar.

Hulp op afstand of op locatie

Een Omix squad-team kan uw organisatie ook op afstand bedienen. Voor opdrachten op afstand en sommige opdrachten op locatie werkt het goed als één of twee squad-teamleden uw vaste aanspreekpunt zijn. De andere squad-teamleden voeren hun taken of ondersteuning uit op de achtergrond. Door flexibele inrichting van de samenstelling kunt u voor zowel grote als kleinere opdrachten een beroep doen op een Omix squad-team.

Interesse? We vertellen u graag meer.