Beter Onderwijs, dat is waar Omix voor staat. Goed onderwijs werkt alleen als het goed georganiseerd is!

Ik heb een

Interim Professional nodig

Zij weten hoe het onderwijs werkt en hebben kennis van processen en systemen. Bij iedere aanpak stellen zij steeds de mens centraal. Omix professionals werken op project- of detacheringsbasis.

Neem contact op met Iwan Brouns Lees meer

Ik heb een

Young Professional nodig

Onze Young Professionals hebben de passie om onderwijslogistiek echt vooruit te helpen. Ze nemen daarin de kennis en ervaring van de diverse onderwijsinstellingen waar ze werken mee. Het leuke van de opzet is verder dat deze jonge mensen zich veel verwonderen en dit ook met elkaar delen. Elke verbazing kan de bron zijn voor een vernieuwing.

Neem contact op met Iwan Brouns Lees meer

Ik heb een

Onderwijsplanner nodig

Omix Onderwijsplanners bestaat uit een team van gepassioneerde, vakkundig opgeleide professionals die werken binnen de keten van planning en roostering in het onderwijs. Denk hierbij aan o.a. planners en roostermakers, coördinatoren, projectmedewerkers, teamleiders en verandermanagers. Het zijn oplossingsgerichte mensen, die pragmatisch te werk gaan, van aanpakken houden en denken en doen combineren.

Neem contact op met Marjoleine Donkersteeg Lees meer

Ik heb een

Roostermaker nodig

Door de grote behoefte aan vakkundige, direct inzetbare roostermakers leidt Omix sinds 2012 roostermakers op en detacheert ze bij onderwijsinstellingen. Dit om de continuïteit en kwaliteit van de roostering te waarborgen tijdens piek- en ziekmomenten in uw organisatie of om na een detacheringsperiode uw vaste team te komen versterken.

Neem contact op met Marjoleine Donkersteeg Lees meer