Omix Logo

Anna van Omix,
meer tijd voor onderwijs!

Meer tijd voor onderwijs, dat is waar Anna van Omix voor staat. Vanuit ons centrale roosterbureau ondersteunen wij scholen door heel Nederland bij hun roosterprocessen. Onze ervaren roostermakers zorgen voor rust, zekerheid en stabiliteit bij al jouw roosters.

Heeft jouw school ondersteuning nodig bij de volledige roostering, of alleen bij het maken van de dagroostering? Samen met een vast contactpersoon wordt gekeken naar de beste oplossing en zorgen we ervoor dat de onderwijsvisie van de school wordt vertaald naar de roosters. Zo houdt het onderwijs ruimte voor hetgeen waar het echt om draait!

Hoe kunnen we helpen?

Iedere school is uniek! Een eigen visie op onderwijs, de interactie tussen docenten en leerlingen, een locatie in een historisch of juist modern gebouw en tot slot nog de interactie tussen alle deze facetten. Dat dit van invloed is op de roostering weten wij als geen ander. Met jarenlange ervaring in het voortgezet onderwijs hebben wij het als onze missie gemaakt om door passende roosters meer tijd voor onderwijs te creëren.

Anna Van Omix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij helpen graag mee met de organisatie van het onderwijs. Meer informatie? Download onderstaand onze folder.

Folder Anna van Omix

Onze werkwijze

1. Of het nu gaat om het uit handen nemen van het volledige roosterproces, of alleen de dagroostering, jouw vaste contactpersoon staat voor je klaar. Samen wordt er gekeken naar
de beste invulling voor ondersteuning bij de roostering.

2. Het roosteren doen wij vanuit ons centrale roosterbureau in Deventer. Hier zitten ervaren roostermakers die met alle pakketten in het voortgezet onderwijs bekend zijn. Daardoor is er altijd garantie dat het rooster ‘af’ is.

3. Anna van Omix werkt met abonnementen variërend van een uurtje per dag tot de volledige roostering. Deze abonnementen zijn in grote lijnen neergezet, maar worden flexibel ingericht om passend bij jouw onderwijs te zijn.

4. Wij gaan aan de slag, maar houden ook regelmatig contact. Hierbij kijken we naar eventuele veranderingen in het onderwijs, de stand van zaken en blikken we vooruit op wat gaat komen.

5. Natuurlijk zijn we er ook voor de noodgevallen, spoedvragen of om eens mee te kijken naar andere vragen.

“Doel was om een compacter jaarrooster te maken waar er nauwelijks gebruik gemaakt zou worden van 9e uren. De complexe opdracht om voor 3 deelscholen een goed rooster te maken, met veel docenten die op meerdere vestigingen werken, is volledig geslaagd. Een geweldig resultaat!”

Eligant Lyceum Zutphen

“Een voordeel van een roostermaker van buiten onze school is dat zij geen sociale druk voelt om collega’s te “pleasen”. Ik ben blij dat de medewerker van Omix niet alleen een goede puzzelaar is, maar vooral ook de juiste stukjes pakt om mee te puzzelen.”

Pantarijn Rhenen

“Een prettig voordeel van het uitbesteden van roostering is de leveringsgarantie. Je weet zeker dat er uiteindelijk een goed rooster ligt en dat dit niet in gevaar komt door bijvoorbeeld uitval van je eigen medewerker. Het biedt zekerheid en gemak om het op deze manier te regelen en de focus te kunnen houden op onze core business, het onderwijs zelf.”

Jorismavo Nijmegen

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met Ruud

Ruud Vrijenhoek

Ruud Vrijenhoek

Accountmanager VO

Benieuwd naar de mogelijkheden?

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan