Omix Logo

Bekijk al onze Partners

Logo Vfb Academy Pms Accredited Partner

Alle gereedschappen voor succesvol Functioneel Beheer.

Het belang van functioneel beheer binnen organisaties is de laatste jaren enorm toegenomen. Het vakgebied vereist bepaalde kwaliteiten en skills, die bij de VFB® Academy aan bod komen.

Bekijk partner
Vorsen Logo Fullcolor Rgb 1

Beter onderwijs door slimme software

Vorsen gelooft dat verandering net zo eigen is aan de onderwijssector als de toewijding van de mensen die er werken. En wat bij je hoort, moet je omarmen. Als het aankomt op IT kan dat soms uitdagend zijn.

Bekijk partner
Tribal

Empowering the world of education

Tribal heeft de missie om iedereen te voorzien van kwalitatief hoogwaardig onderwijs met behulp van hun expertise, systemen en services. Hierin zijn zij marktleider in onderwijsbevorderende systemen.

Bekijk partner
Semetry

Semestry

Semestry voorziet onderwijsinstellingen van softwarepakketten voor planning en roostering. Als onderdeel van de Tribal-group is Semestry perfect te integreren met Tribal-software.

Bekijk partner
Time Edit

Unieke krachtige planning & resource management

TimeEdit is samen met meer dan 180 klanten ontwikkeld en maakt gebruik van de allernieuwste technologie om de meest uitgebreide resource management suite te leveren aan universiteiten, hogescholen, MBO's, en andere onderwijsinstellingen wereldwijd.

Bekijk partner