Omix Logo

Aanmelding & toelating

Per jaar komen er steeds strengere regelingen voor ATI (aanmelding, toelating & inschrijving). Denk hierbij aan het vergelijken van voorgaande vakkenpakketten en of deze voldoen aan de toelatingseisen, kennismakingsgesprekken en toetsingen voor toelating. Deze strengere eisen, gepaard met de flexibiliteit van het curriculum, betekent dat er achter de schermen diverse professionals nodig zijn om alles in goede banen te laten verlopen. Daartoe biedt Omix gedegen professionals op detacheerbasis aan onderwijsinstellingen.

Coördinator bureau onderwijs

Deze professionals zijn primair verantwoordelijk voor het toezien op de kwaliteit van de dienstverlening. Binnen Bureau Onderwijs wordt een bijdrage geleverd door het onderwijs optimaal te ondersteunen bij de organisatie van de onderwijslogistiek (roosters maken), toetsing en verwerking van studie- en studentgegevens. Daarnaast zien zij toe op correcte uitvoering van het beleid binnen elk organisatieonderdeel en ondersteunen het management bij het maken van beleid. Dit wordt gedaan door het tijdig aanleveren van (management)informatie, het bewaken van de uitvoering van processen en procedures en door het meewerken aan projecten.

Aanmelding, toelating en inschrijving

Admissions officer

Admissions officers of toelatingsofficiers staan centraal bij het toelaten van nieuwe studenten tot een opleiding. Als verlenging hiervan voorzien ze toegelaten studenten van informatie over officiële aanmelding, betaling en alle andere administratieve formaliteiten die moeten worden afgerond voor inschrijving. Omix detacheert ervaren admissions officers die ondersteunen bij de toelating van nieuwe studenten en hen na toelating voorzien van adviezen over inschrijving en de benodigde informatie.

Aanmelding, toelating en inschrijving admissions officer

Medewerker Centrale Studentenadministratie

Hoofdzakelijk is de CSa is het orgaan binnen onderwijsinstellingen dat de in- en uitschrijvingen van studenten en cursisten verzorgt. Secundaire taken van de Csa zijn het regelen van randzaken voor de studenten, zoals studentendebiteurenbeheer en verblijfsvergunningen. Vanuit Omix kunnen onderwijsinstellingen medewerkers detacheren die aan de slag gaan bij de Centrale Studentenadministratie. Onze medewerkers zijn ervaren en bekend met de belangrijkste afdelingen, zoals IND (voor verblijfvergunningen), Studielink, DUO en incassobureaus en kunnen ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Aanmelding, toelating en inschrijving

Teamleider ATI

Omix telt een aantal professionals met expertise binnen het Aanmelding, Toelating en Inschrijvingproces tot haar medewerkers. Als interim teamleider wordt er vanuit de gehele onderwijslogistieke keten naar het ATI-proces gekeken. Afhankelijk van de behoefte wordt er gekeken naar de specifieke onderdelen binnen het proces van aanmelding, toelating en inschrijving. De eisen voor iedere opleiding worden gewaarborgd en daarmee de compabiliteit van de nieuwe studenten. Leidinggeven aan een team dat veel persoonsgegevens en complexe documentatie behandelt, vergt kennis, integriteit en nuance.

Naast onze experts op het gebied van Aanmelding, toelating en inschrijving is Omix ook gespecialiseerd in andere overkoepelende rollen.

Aanmelding, toelating en inschrijving

Wil je meer weten?

of neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan