Omix Logo

Hoe gaan wij te werk?

Icoon Omix

Vraagstuk vanuit een onderwijsinstelling

Als onderwijsinstelling kun je te maken krijgen met een onderwijslogistiek vraagstuk of knelpunt. Hierbij kan gedacht worden aan tekorten in capaciteit, of behoefte aan kennis in specifieke processen of systemen voor de organisatie van het onderwijs.

Stap 2

Omix schiet te hulp

Loopt jouw onderwijsinstelling tegen een capaciteits- of kennisvraagstuk aan, dan helpen wij je verder. Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier of via onze accountmanagers.

Stap 3

De juiste specialist voor de opdracht

Wij gaan met jou in gesprek om te kijken welke onderwijslogistieke professional het beste gekoppeld kan worden aan jouw opdracht. Hierbij kijken we naar de benodigde ervaring en kennis in software en skills. Zo zorgen wij voor een passende oplossing voor jouw vraagstuk.

Stap 4

Samen werken aan beter onderwijs

Wanneer het vraagstuk helder is en de juiste professional aan jouw onderwijsinstelling gekoppeld is, kunnen we aan de slag. Een Omix’er bekijkt het project vanuit het gehele onderwijslogistieke spectrum en behartigt de belangen van de onderwijsinstelling, de student en de docent, zodat de samenloop tussen de verschillende processen niet in het geding komt en de oplossing werkbaar is en blijft.