Omix Logo

Het waarborgen van toelating

Het groeiende aantal studenten zorgt voor steeds strengere regelingen en afspraken die gemaakt moeten worden om de kwaliteit van het onderwijs en de compatibiliteit van de studenten te waarborgen. Denk daarbij aan verschillende toetsen voor toelating, kennismakingsgesprekken en het vergelijken van vooropleidingen. Om dit in goede banen te laten lopen, is een sterk team nodig die op de hoogte zijn van de regels en procedures van het aanmelding, toelating en inschrijvingsproces (ATI). Voor een soepel verloop van het proces is de admissions officer of toelatingsofficier een onmisbare schakel in het ATI-team.

De werkzaamheden van een toelatingsofficier

Admissions officers of toelatingsofficiers staan centraal bij het toelaten van nieuwe studenten tot een opleiding. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het correct invullen en afhandelen van documentatie, communicatie met de studenten en het onderwijs, het noteren van betalingsgegevens en nog veel meer administratieve formaliteiten. Naast het administratieve deel dient een admissions officer op tactisch vlak mee te denken. Evalueren, ontwikkelen en verbeteren van de verschillende procedures en voorlichtingsmaterialen die aansluiten bij ATI-werkzaamheden. Zo maken ze dat de start en het welkom voor de student bij hun nieuwe studie goed verlopen.

Admissions Officer

Faciliteer ATI voor jouw onderwijsinstelling

Omix detacheert ervaren admissions officers die ondersteunen bij de toelating van nieuwe studenten en hen na toelating voorzien van adviezen over inschrijving en de benodigde informatie. Bovendien kijken zij, gedurende en na afloop van de periode, naar verbeterpunten in het proces en de afzonderlijke taken.

Admissions Officer

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan