Omix Logo

Altijd de juiste, geldige documentatie

Een onderdeel van aanmelding, toelating en inschrijving is de administratie die erbij komt kijken. Elke student is anders. Zo kan het zijn dat er speciale certificaten zijn behaald, een student te kampen heeft met dyslexie of de vooropleiding wellicht niet volledig aansluit bij de nieuwe opleiding. Al deze zaken kunnen voor vertraging in de instroom zorgen als deze niet correct en tijdig worden afgehandeld.

Werkzaamheden medewerker Centrale Studentadministratie

Hoofdzakelijk is de Centrale Studentenadministratie is het orgaan binnen onderwijsinstellingen dat de inschrijvingen van studenten en cursisten verzorgt. Secundaire taken van de Centrale Studentenadministratie zijn het regelen van administratieve zaken voor de studenten, zoals studentendebiteurenbeheer en verblijfsvergunningen. Vanuit Omix kunnen onderwijsinstellingen medewerkers inhuren die aan de slag gaan bij de Centrale Studentenadministratie. Onze medewerkers zijn ervaren en bekend met de belangrijkste afdelingen, zoals IND, Studielink en DUO.

Medewerker Centrale Studentenadministratie Omi

Voorkom knelpunten in de administratie

Voor een goede start voor de student is een bekwame Centrale Studentenadministratiemedewerker onmisbaar binnen het team. Deskundig in het behandelen van documentatie en ervaren in het werken met bepaalde instanties die studenten ondersteunen gedurende hun studie. Omix detacheert medewerkers voor de Centrale Studentenadministratie die jouw onderwijsinstelling ontlasten in de werkzaamheden.

Medewerker Centrale Studentenadministratie Groepsfoto

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan