Omix Logo

Het overzien van ATI

Om het groeiende aantal studenten dat zich in wil schrijven voor een studie te kunnen bedienen, dient een onderwijsinstelling een bekwame achterban aan ATI-specialisten te hebben om de verwerking van aanmeldingen te bewerkstelligen. We zien in de praktijk dat er steeds strengere eisen worden gesteld voor het toetreden tot een studie. Deze strengere eisen uitten zich in kennismakingsgesprekken en toetsingen. Deze etappes van het toelatingsproces dienen nauwkeurig te worden uitgevoerd en overzien. Om ervoor te zorgen dat de verschillende onderdelen van het Aanmelding, Toelating en Inschrijvingsproces goed worden doorlopen en aansluiten op de studie, is een breder onderwijslogistiek inzicht van belang.

De werkzaamheden van een ATI-teamleider

Omix telt een aantal professionals met expertise binnen het Aanmelding, Toelating en Inschrijvingproces tot haar medewerkers. Als interim teamleider wordt er vanuit de gehele onderwijslogistieke keten naar het ATI-proces gekeken. Afhankelijk van de behoefte wordt er gekeken naar de specifieke onderdelen binnen het proces van aanmelding, toelating en inschrijving. De eisen voor iedere opleiding worden gewaarborgd en daarmee de compabiliteit van de nieuwe studenten. Leidinggeven aan een team dat veel persoonsgegevens en complexe documentatie behandelt, vergt kennis, integriteit en nuance.

Teamleider Ati

Laat het ATI-proces vlekkeloos verlopen

Staat er hectische instroomperiode voor de deur? Zorg ervoor dat het ATI-team van jouw onderwijsinstelling goed voorbereid is. Zijn er wijzigingen in de OER gekomen, dan kan dit van invloed zijn op het ATI-proces. Een professional van Omix kan ondersteunen met het in kaart brengen van eventuele wijzigingen, adviseren, sturing geven en waar nodig op projectbasis helpen met de inrichting van het proces. Zodoende verloopt het proces van aanmelding, toelating en inschrijving voor zowel student, als onderwijsprofessional soepel.

Teamleider Ati Omix

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan