Omix Logo

Curriculumontwikkeling met grote effecten

De behoefte en kwaliteitseisen vanuit de arbeidsmarkt vormen in essentie de basis voor het ontstaan van studies. Het beroep van de toekomst is niet meer hetzelfde als dat tien jaar geleden was. Dit blijft constant in ontwikkeling, net zoals de studies die ons voorbereiden om onze droombaan uit te kunnen voeren. Om voor aansluiting op de arbeidsmarkt te zorgen, wordt het curriculum voor een studie regelmatig doorontwikkeld. Deze ontwikkeling heeft effecten die doorsijpelen tot en met het afstuderen. Het brengt verandering mee voor docent, student en de organisatie van het onderwijs.

Werkzaamheden medewerker studentzaken curriculumontwikkeling

Bij de (door)ontwikkeling van het curriculum zijn effecten voor studenten onontkoombaar, maar de student mag er geen last van ondervinden. Dit brengt onder andere administratieve werkzaamheden met zich mee die een medewerker studentzaken kan oppakken. Medewerkers studentzaken dragen daarnaast bij aan de ontwikkeling van voorlichtingsmateriaal voor studenten en geven adviezen over onderwijsgerelateerde zaken. Zij zijn de schakel tussen het beleid van de onderwijsinstelling en de student. Hierbij dragen zij zorg voor de uitvoering van de te nemen stappen op gebied van studentzaken die voortvloeien uit het aangepaste curriculum.

Medewerker Studentzaken Curriculum Ontwikkeling Omix

Zorg voor heldere communicatie

Staat jouw onderwijsinstelling voor een wijziging binnen het curriculum, of voorzie jij dat het curriculum binnenkort dient te worden vernieuwd om de aansluiting bij de arbeidsmarkt te behouden? Ga goed voorbereid van start en zorg voor heldere communicatie vanuit een professional die met een helicopterview naar de effecten kijkt. Neem contact op met Omix voor ondersteuning van een medewerker studentzaken op detacheerbasis met kennis van curriculumontwikkeling.

Medewerker Studentzaken Curriculum Ontwikkeling Het Team

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan