Omix Logo

Onderwijslogistiek expert

Om het onderwijs zo optimaal mogelijk aan te bieden aan studenten, moet het gehele team een geoliede machine zijn. Onderwijs is nooit af en vraagt om de aanhoudende inzet en toewijding van docenten, studenten en onderwijsondersteunende professionals. Het is onze visie dat goed onderwijs alleen werkt als het ook goed georganiseerd is. Daarom streven wij naar continue verbetering van de onderwijslogistiek; alle processen die ondersteunend zijn aan het onderwijs, vanaf het moment van onderwijsontwikkeling tot aan de diplomering. Omix detacheert onderwijslogistieke experts die de kennis, juiste vaardigheden en een objectieve blik hebben om onderwijsinstellingen direct te kunnen ondersteunen. Vanuit een faciliterende rol adviseren wij en steken we ook zelf de handen uit de mouwen om samen met de medewerkers en managers, de gewenste verbeteringen in onderwijslogistiek te realiseren.

Wat doet een onderwijslogistiek expert?

Met een objectieve blik kijken onze professionals naar de huidige situatie van de onderwijslogistiek binnen de onderwijsinstelling. Op basis van hun bevindingen geven Omix professionals praktische en direct uitvoerbare adviezen en helpen deze indien nodig ook samen met jou in de praktijk te brengen. Onze onderwijslogisiteke experts werken met kennis en ervaring vanuit diverse projecten bij verschillende onderwijsinstellingen, die in samenwerking met jou de kwaliteit van het onderwijslogistiek proces binnen jouw organisatie kunnen verbeteren.

Onderwijslogistiek Expert Bij Omix

Goed advies vanuit een objectieve blik

Een kritische, objectieve blik op de onderwijslogistiek. Dat levert Omix. Adviseurs met kennis en ervaring vanuit overkoepelende rollen bij verschillende onderwijsinstellingen, die in samenwerking met jou de kwaliteit van het onderwijslogistiekproces binnen jouw organisatie verbeteren. Omix telt veel onderwijslogistieke experts tot het team die op detacheerbasis bij jouw onderwijsinstelling een adviserende rol aannemen en de processen optimaliseren.

Onderwijslogistiek Expert

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan