Omix Logo

Projectleider

Onder aan de streep is de taak van elke onderwijslogistieke professional het uitvoeren van werkzaamheden die het onderwijs ten goede komen. Projectleiders zijn essentiële professionals op het gebied van onderwijslogistieke bevorderingen door een objectieve blik te werpen op de bestaande onderwijslogistieke processen met ervaring en kennis om positieve wijzigingen aan te brengen.

Takenpakket van een projectleider

Het brede aanbod van Omix betreft ook een aantal overkoepelende rollen. Zo bieden we ook op tijdelijke basis projectleiders aan voor onderwijsinstellingen. Professionals met een specialisatie tot projectleider hebben ervaring in de onderwijslogistiek en het coördineren en goed laten verlopen van een project. Bij een project is er vaak sprake van een specifiek onderdeel binnen de onderwijslogistiek dat wordt aangepakt. Hierbij kijkt de projectleider verder dan alleen het domein waarbinnen gewerkt wordt, naar de impact op het gehele onderwijs. Wijzigingen en knelpunten brengen ze in kaart, tezamen met potentiële oplossingen die door het team geïmplementeerd kunnen worden.

Projectleider

Doordachte keuzes

Het beleid is een van de fundamentele bouwstenen van een onderwijsinstelling. Het is een hele taak om deze tot stand te brengen. Het aanpassen ervan is vaak een taak van soortgelijke proportie, dat niet alleen van invloed is op het aangepaste beleidsstuk. Daarom is het verstandig vooraf goed te kijken naar de mogelijke effecten en deze in kaart te brengen. Omix voorziet onderwijsinstellingen van ervaren projectleiders met specifieke kennis die vanuit een helicopterview meedenken- en werken in het project. Onze projectleiders werken altijd vanuit de samenwerking, aan duurzame oplossingen.

Projectleider Team

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan