Omix Logo

Trainer

Omix is meer dan een uitzendbureau voor onderwijslogistieke professionals op detacheerbasis. Als onderdeel van onze expertises die overkoepelende rollen aannemen binnen het onderwijs, hebben we ook onderwijslogistieke trainers. Bij Omix leiden we ook mensen op tot onderwijslogistieke professionals binnen expertisegebieden in het onderwijs. Als leerschool weten we hoe belangrijk het is de organisatie van het gegeven onderwijs op orde te hebben. Onderwijslogistieke professionals spelen hier een cruciale rol in. Zij kijken vanuit hun expertise naar onderwijslogistieke knelpunten die van invloed zijn op het onderwijs voor student en docent. Het onderwijs is constant in ontwikkeling en daarbij groeit de behoefte aan nieuwe kennis onder de huidige medewerkers.

Het takenpakket van trainers

De rol van Omix’ trainers in het onderwijs is het opleiden van nieuwe onderwijslogistieke medewerkers en het trainen van bestaande medewerkers. Deze trainingen dragen bij aan het algehele begrip van de onderwijslogistiek en de systemen en de verbanden die daarbinnen bestaan. Omix geeft trainingen in verschillende expertisegebieden binnen het onderwijs. Zo leiden wij bijvoorbeeld intern collega’s op binnen het vak van planning en roostering, de student life cycle en functioneel beheer. Op verzoeken worden trainingen ook verzorgd bij onderwijsinstellingen. De specifieke invulling hiervan wordt altijd in overleg afgesproken.

Trainer in het onderwijs

Onderwijslogistieke professionals opleiden

Bij Omix worden bestaande en toekomstige collega’s tot ware onderwijslogistieke professionals opgeleid. Vanuit onze ervaring in de praktijk geven wij trainingen in diverse expertisegebieden zoals planning en roostering en functioneel beheer. Met de juiste kennis is het organiseren van het onderwijs een stuk gemakkelijker. De nodige uitdagingen zullen altijd blijven bestaan, maar een goede basis is het halve werk. Doen zich acute problemen voor is het natuurlijk altijd mogelijk om tijdelijk een professional via Omix in te huren. Wij leveren vele onderwijslogistieke experts op tijdelijke basis, zodat complicaties op de korte termijn verholpen kunnen worden of tijdelijke projecten door een gedetacheerde professional kunnen worden opgepakt. Ga met onze accountmanagers in gesprek om de best passende mogelijkheid voor jouw onderwijsinstelling te bespreken.

Trainer Omix

Wilt je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan