Omix Logo

Datagedreven flexibiliteit

Flexibiliteit is een trend in het onderwijs, om te voldoen aan de individuele leerweg van de student. Deze flexibiliteit brengt ook veel aanpassingen met zich mee in de huidige wijze van het verwerken van de student informatie. De student informatiesystemen (SIS), waarin deze data over de studievoortgang wordt bijgehouden, dienen anders ingericht te worden. Vanwege de menselijke factor waar het onderwijs mee te maken heeft is het ook van belang dat het menselijk oog onderdeel van het proces blijft. Voor het goed inrichten van de systemen en de processen er omheen is kennis van software en het onderwijs nodig. Onze SIS-experts hebben deze kennis paraat.

De werkzaamheden van een SIS-expert

Tegenwoordig worden onderwijsprogramma’s steeds meer ingericht op de individuele behoefte per student. Dit resulteert in uiteenlopende curricula die allemaal gevolgd moeten worden. Daarbij is een studievolgsysteem, ofwel Student Informatie Systeem (SIS), onmisbaar. Deze systemen worden echter ook per leergang complexer en complexer. Ons expertiseteam wordt regelmatig ingevlogen bij SIS-implementaties of grote herinrichtingsvraagstukken in het mbo en ho. Wij kunnen hierbij direct opschalen naar meer, of andere professionals gericht op jouw behoefte.

SIS-expert

Verzeker jouw studenten van een data gedreven studie

Staat jouw onderwijsinstelling voor een SIS-implementatie, worden er aanpassingen gemaakt aan curricula of wil je jouw studenten verzekeren van een goede houvast gedurende hun studie? Zorg voor een goed ingericht SIS door een van onze bekwame SIS-experts en een proces dat werkbaar is voor onderwijsprofessional en student.

Sis Expert Bij Omix

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan