Omix Logo

Juiste adviezen op de juiste momenten

De voortgang van de student moet worden bewaard en de student moet op ieder moment inzicht kunnen krijgen in hun studievoortgang. Om dit te kunnen faciliteren, worden de student, docent(en) en loopbaanbegeleider ondersteund met systemen en expertise binnen het team studentzaken. De systemen verstrekken veel data over de student en de studievoortgang. SIS-experts dragen zorg voor een goede inrichting van de systemen. De verschillenden rollen binnen het team studentzaken werken gezamenlijk aan een goed verloop van de studieloopbaan van de student. Een goede leidinggevende voor dit team heeft inzicht, mensenkennis en een hart voor het onderwijs.

De werkzaamheden van de studentzaken teamleider

Om optimaal onderwijs voor studenten mogelijk te maken, is een bekwame teamleider omtrent studentenzaken noodzakelijk. Met kennis van de student lifecycle, de verschillende systemen en de onderliggende processen heeft Omix ervaren teamleiders beschikbaar. Deze professionals houden zich bezig met het optimaliseren van bestaande processen en het draaiende houden van het team.

Teamleider studentzaken

Geef studenten houvast

Voorkom verwarring en frustratie bij de studenten. Laat een teamleider gespecialiseerd in studentenzaken een kritische blik werpen op de huidige processen en richtlijnen. Omix detacheert professionals voor een tijdelijke vervulling van de positie. Deze professional zorgt ervoor dat de processen waar nodig verbeterd worden, de informatiestromen inzichtelijk zijn en is er voor de menselijke maat naast de softwaresystemen.

Teamleider Studentzaken Omix

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan