Omix Logo

Key-user

Onderaan de streep is de opdracht van elke onderwijslogistieke professional het uitvoeren van de taken die het onderwijs ten goede komen. Key-users zijn professionals die tussen de eindgebruikers en het onderwijs in zitten. Zij verbeteren het onderwijs door een gevarieerd takenpakket op zich te nemen: van het uitvoeren van operationele zaken tot het meedenken over verbeteringen aan het bedrijfsproces en de informatiesystemen. Kortom, ze voeren een overkoepelende rol uit.

Takenpakket van key-users

Key-users maken het onderscheid in de onderwijslogistiek door het brede takenpakket dat ze op zich nemen. De key-users dragen zorg voor een optimale inrichting en werking van bijvoorbeeld plannings-, toetsing- en studievoortgangsystemen. Daarnaast inventariseert en analyseert de Key-user wensen en eisen vanuit de organisatie en gebruikers.

De voornaamste taken van key-users zijn het creëren van een optimale inrichting en optimale werking van informatiesystemen zoals: Osiris, Xedule en AnsDelft. De key-user fungeert als vraagbaak voor de gebruikers van het informatiesysteem. Ook wordt een key-user betrokken bij complexe problemen en eventuele calamiteiten.

Key User

Key-user als spin in het web

Een key-user heeft contact met vele stakeholders binnen het onderwijs. Zij zijn de verbinden factor tussen de systemen en de mensen. Een belangrijke functie met de steeds groter wordende rol van techniek in het onderwijs. Bij Omix detacheren wij key-users met kennis van de systemen en sterke communicatieve vaardigheden. Het snelle schakelen tussen gebruikers en de systemen is hen op het lijf geschreven.

Key User

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan