Omix Logo

Detachering expert SQill

SQILL is een applicatie die speciaal is ontwikkeld voor flexibel onderwijs. We zien steeds vaker dat scholen flexibel onderwijs aanbieden. SQill is dan de perfecte totaaloplossing waarbij er gewerkt kan worden vanuit één bron. Werkt jullie onderwijsinstelling ook vanuit SQill of stappen jullie binnenkort over op SQill? Dan kan een functioneel beheerder SQill jullie wellicht goed ondersteunen.

Omix detacheert experts die jouw onderwijs naar een hoger niveau kunnen tillen. Wij detacheren onder andere functioneel beheerders met een specialisatie in SQill. Met de juiste kennis over deze software zorgen zij ervoor dat de software effectief ingezet wordt. Onze functioneel beheerders kunnen jouw organisatie tijdelijk of permanent versterken. Op zoek naar een functioneel beheerder SQill?

Ja, ik wil een functioneel beheerder voor SQill!

SQill software

SQill is een software dat iedereen voorziet van de juiste informatie. Zo hebben coördinatoren de mogelijkheid om rapportages te maken en worden studenten geïnformeerd over het onderwijsaanbod. Alle informatie wordt op dezelfde plek opgeslagen waardoor het maken van analyses en rapportages zeer eenvoudig is.

Met SQill kan er ook gestructureerd gebouw worden aan een nieuw onderwijsprogramma. Doordat de software zeer flexibel is kan er continue informatie worden aangepast en toegevoegd (leerdoelen, randvoorwaarden, competentie, etc.).

SQill voor jouw curriculumbeheer

SQill is de perfecte software voor het vaststellen van het curriculum. Zo kun je eenvoudig vaststellen welke onderwijsactiviteiten studenten dienen te volgen voor het behalen van hun diploma.

Samengevat maakt SQill curriculum-managementsoftware waardoor onderwijsinstellingen nog effectiever kunnen werken. Via dit portaal zijn alle processen inzichtelijk, onderwijsomgeving, informatiemanagement en onderwijslogistiek op één plek.

Functioneel Beheerder Sqill Omix
Functioneel Beheerder Sqill

Wat doet een functioneel beheerder SQill?

Een functioneel beheerder SQill heeft een cruciale rol in het optimaliseren van alles omtrent SQill. Zij bieden ondersteuning aan medewerkers en studenten met vragen over SQill, zorgen ervoor dat de software goed aan blijft sluiten bij de behoefte van de onderwijsinstelling en coördineren het proces van systeemwijzigingen. Bij problemen is een functioneel beheerder SQill de aangewezen persoon om incidenten op te lossen. Een functioneel beheerder is daarnaast ook de schakel tussen eventuele andere IT-afdelingen en/of externe leveranciers.

Op zoek naar een functioneel beheerder SQill?

Ben jij op zoek naar een tijdelijke of permanente toevoeging bij jouw onderwijsinstelling? Wij bieden een functioneel beheerder met een specialisatie in SQill waarmee jij jouw onderwijs naar een hoger niveau tilt. Meer weten over het detacheren van functioneel beheerders? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de meerwaarde van een functioneel beheerder SQill!

Contact opnemen