Omix Logo

Detachering functioneel beheerder

TermTime is een softwarepakket van Semestry voor het maken van roosters. Het is een roosterprogramma dat roostermakers ondersteunt bij het plannen, bouwen, leveren en operationaliseren van het juiste rooster voor iedereen. Maakt jullie onderwijsinstelling ook gebruik van TermTime? Of willen jullie overstappen op het roosterprogramma van TermTime?

Voor het optimaliseren of implementeren van zaken omtrent TermTime detacheren wij functioneel beheerders TermTime. Zij zijn gespecialiseerd in TermTime en kunnen tijdelijk of permanent helpen met onder andere trainingen en implementaties. Op zoek naar een functioneel beheerder TermTime?

Ja, ik zoek een functioneel beheerder voor Eduarte!

TermTime rooster app

De TermTime rooster app beschikt over uitgebreide instel- en configuratiemogelijkheden. Hierdoor heb je altijd goed inzicht over de mogelijkheden en capaciteit van iedere medewerker/student. Dit zorgt ervoor dat verwachte en onverwachte veranderingen geen enkel probleem zijn. Door het instellen van wat-als scenario’s en de inzichten in conflicten kun je snel reageren op bepaalde behoeften wanneer het rooster operationeel is.

Voordelen van de TermTime rooster app:

  • Realtime inzichten in uitzonderlijke en onverwachte gevolgen in roosters
  • Laatkomers inplannen
  • Gemakkelijk verbeteren en personaliseren van roosters
  • Verstoringen beperken tot een minimum
  • Ingebouwde rapporten en slimme hulpmiddelen om de kwaliteit te meten
  • Gemakkelijk controleren van dagen met weinig uren om de werkdruk van personeel in balans te houden
Functioneel Beheerder Termtime Omix
Functioneel Beheerder Termtime

Roosters TermTime – functioneel beheerder

Roosters maken met TermTime? Een functioneel beheerder TermTime kan jouw onderwijsinstelling helpen om het onderwijs naar een hoger niveau te tillen. Een functioneel beheerder TermTime weet alles over deze roostertool. Hij/zij zorgt ervoor dat deze naadloos aansluit op de behoeftes binnen jouw onderwijsinstelling. Ook als je nog geen gebruik maakt van TermTime dan kunnen onze functioneel beheerders jou ondersteunen. Zij zorgen ervoor dat de TermTime rooster app perfect geïmplementeerd wordt en dat iedereen die met het systeem moet werken, snapt hoe het werkt.

Is TermTime al geïmplementeerd bij jullie instelling? Dan houdt een functioneel beheerder TermTime het systeem up-to-date. En ontstaat er toch plotseling een storing? Dan weten zij hoe ze deze zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Zo blijft het roostersysteem altijd efficiënt.

Op zoek naar een functioneel beheerder TermTime?

Behoefte aan een functioneel beheerder bij jouw onderwijsinstelling? Dan kunnen wij jouw organisatie tijdelijk of permanent ondersteunen. Wil je meer weten over het detacheren van een functioneel beheerder TermTime? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw onderwijsinstelling.

Contact opnemen