Omix Logo

Detachering functioneel beheerder

TimeEdit is een planning- en roostersysteem dat een totaaloplossing biedt voor onderwijsinstellingen. Flexibiliteit en simpliciteit staan bij TimeEdit voorop. Maakt jullie onderwijsinstelling gebruik van TimeEdit of gaan jullie binnenkort overstappen naar TimeEdit? Dan is een functioneel beheerder TimeEdit wellicht wat jullie zoeken.

Omix detacheert functioneel beheerders met een specialisatie in TimeEdit. Zij hebben de juiste technische kennis over deze software en zorgen voor een goede verbinding tussen de applicatie en de studenten en medewerkers. Een functioneel beheerder van Omix kan jouw onderwijsinstelling zowel tijdelijk als permanent komen versterken. Op zoek naar een functioneel beheerder TimeEdit?

Ja, ik zoek een functioneel beheerder voor TimeEdit!

Roosters TimeEdit

Het maken van een rooster dat optimaal is voor alle gebruikers is met TimeEdit eenvoudig. Door data te combineren met verschillende planningsregels heb je als onderwijsinstelling de volledige controle over de planningen en roosters in TimEdit. Met TimeEdit Plan kunnen geplande roosters vergeleken worden met andere geplande roosters. Veranderingen in het rooster kunnen op deze manier snel opgelost worden. Zo werkt het rooster voor gebruikers (medewerkers en studenten) altijd optimaal.

Naast het roosteren biedt TimeEdit ook verschillende functies omtrent het reserveren van ruimtes, rapportages en roosterinzage. Het is een compleet systeem dat perfect is voor universiteiten, hbo’s en mbo’s.

TimeEdit rooster app

In de TimeEdit rooster app kun je tijdens het bekijken van je rooster filteren op verschillende vakken/groepen die voor de gebruiker relevant zijn. Ook handig is de importeer functie: je kunt het rooster importeren in je agenda en abonneren op updates. Daarnaast kun je met de TimeEdit rooster app ook roosters met andere delen of jouw rooster downloaden.

Functioneel Beheerder Timeedit
Functioneel Beheerder Timeedit Omix

TimeEdit plan – functioneel beheerder

Een functioneel beheerder TimeEdit van Omix is opgeleid tot functioneel beheerder en heeft zich daarnaast gespecialiseerd in TimeEdit. Zij weten alles over planning en roostering en kunnen jouw onderwijsinstelling naar een hoger niveau tillen.

Als jouw onderwijsinstelling nog geen gebruik maakt van TimeEdit helpt een functioneel beheerder TimeEdit bij de perfecte implementatie. Zij zorgen ervoor dat iedereen binnen de onderwijsinstelling, die werkt met de applicatie, weet hoe het werkt. Dit doen ze onder andere door het geven van trainingen en het bijspringen bij vragen.

Wanneer TimeEdit is geïmplementeerd zorgt een functioneel beheerder TimeEdit dat het planning- en roostersysteem perfect blijft aansluiten op de wensen en behoeften van de gebruikers. Storingen worden snel verholpen en updates worden tijdig doorgevoerd. Zo blijft TimeEdit altijd uitstekend werken.

 

Op zoek naar een functioneel beheerder TimeEdit?

Is jouw onderwijsinstelling op zoek naar tijdelijke of permanente versterking? Wij bieden een functioneel beheerder TimeEdit die jouw onderwijs naar een hoger niveau tilt. Wil je meer weten over het detacheren van een functioneel beheerder TimeEdit? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Contact opnemen