Omix Logo

Ben je aan het begin van je loopbaan en heb je een sterke interesse in het onderwijs? Spreekt de combinatie van werken en leren je aan en wil je graag een dynamische start maken?

Bij Omix bieden we een uniek traineeship aan, waarbij we jong talent opleiden tot de onderwijslogistieke professionals van morgen. Ons programma richt zich op het verkennen en praktisch ervaren van de verschillende facetten van de onderwijslogistiek.

Als maatschappelijk betrokken Young Professional ga je een bijdrage leveren aan de onderwijssector. Vanuit de passie voor processen en procesoptimalisatie kun je je breed ontwikkelen bij verschillende onderwijsinstellingen. 

Er worden opdrachten uitgevoerd bij onderwijsinstellingen door heel Nederland in diverse rollen. Tegelijkertijd word je begeleid door Omix en volg je een opleiding op het gebied van verschillende onderwijsprocessen. Hierdoor krijg je de kans om je professioneel breed te ontwikkelen tot expert in onderwijslogistiek.

Bij Omix zorgen we ervoor dat onze Young Professionals met de juiste begeleiding en binnen een groot netwerk van organisaties de eerste, tweede en derde stap kunnen zetten in hun carrière. We kennen de markt als geen ander en schakelen snel. Dit biedt een vliegende start om te groeien naar een rol als adviseur of projectleider.

Gedurende het traineeship maak je veel praktijkmomenten mee, wat extra handvaten biedt bij jouw opdrachtgevers. Daarnaast volg je trainingen gericht op professionele vaardigheden en staan visieontwikkeling, werkveldverkenning en het ontwikkelen van een netwerk centraal. Ook maak je kennis met adviseren, projectmatig werken, verandermanagement en leidinggeven.

Meer weten? Neem een kijkje op onze werken-bij website of neem contact op!

Meer weten over het traineeship?

Debbie Snippe
Debbie Snippe

Corporate Recruiter bij Omix

Stuur mij een bericht
Deel dit bericht Linkedin Whatsapp Mail