Omix Logo

Een partnerschap dat beide partijen ten goede komt. Omix en de Vakschool Functioneel Beheer slaan de handen ineen om bij te dragen aan het vak van de toekomst. Functioneel beheer is al een onmisbare schakel in de onderwijslogistiek en per extensie ook onmisbaar in onderwijsinstellingen. De rol van de functioneel beheerder beweegt mee met de inrichting van het onderwijs en zal de komende jaren nog belangrijker worden.

De trainingen worden gegeven door ervaringsdeskundigen die jarenlang met hun voeten in de klei hebben gestaan. De vakopleiding behandelt niet alleen de benodigde kennis voor functioneel beheerders, maar kijkt ook naar de rol die zij hebben in het onderwijslogistieke speelveld. Zodoende kunnen zowel beginnende als ervaren functioneel beheerders kennis opdoen tijdens deze opleiding. Daarbij komt dat we gedurende de opleiding vanuit de groepsdynamiek functioneel beheer benaderen met hands-on toepassingen uit de praktijk.

Wie past bij ons?

  • Je hebt een hbo- of wo-diploma. Je bent recent afgestudeerd of hebt al enige werkervaring na je afstuderen;
  • Je hebt bij voorkeur naast je studie relevante nevenactiviteiten gedaan;
  • Je bent sociaal en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent nieuwsgierig en leergierig, je vindt snel je weg in een nieuwe omgeving;
  • Je bent klantgericht, proactief en flexibel;
  • Het lijkt je leuk om bij opdrachtgevers door het hele land te werken en je bent bereid om
    (veel) te reizen voor je werk.

Wij vinden het belangrijk om in medewerkers te investeren en jij vindt het belangrijk om in jezelf te investeren. Met jouw energieke uitstraling laat je zien dat je representatief bent voor waar Omix voor staat, en met jouw sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen, kan je zelfstandig advies geven.

Meer weten over onze opleiding

Iwan Brouns
Iwan Brouns

Accountmanager

Stuur mij een bericht
Deel dit bericht Linkedin Whatsapp Mail