Omix Logo

Adviseur onderwijslogistiek

Het onderwijs staat nooit stil, zeker de laatste jaren niet. Kan jouw onderwijsinstelling daarom wel een adviseur onderwijslogistiek gebruiken? Omix levert direct inzetbare onderwijslogistieke professionals, op zowel tijdelijke als vaste basis. Zij ondersteunen je bij het waarborgen en verhogen van de kwaliteit van je onderwijslogistiek.

Op basis van je vraagstuk bepalen wij welke adviseur je het beste kan helpen met je onderwijslogistiek. Een deel van deze professionals is door ons zelf opgeleid. Zo maken we samen elke dag het onderwijs een stukje beter.

Adviseur onderwijslogistiek van VO tot WO

De adviseurs onderwijslogistiek van Omix zijn er voor onderwijsinstellingen in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hoger beroepsonderwijs en het wetenschappelijk onderwijs. Al deze typen onderwijs hebben hun eigen kenmerken die belangrijk zijn bij de organisatie van het onderwijs.

Voortgezet onderwijs

In het voortgezet onderwijs is het belangrijk dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de lokalen en de inzetbaarheid van docenten. Onze adviseurs onderwijslogistiek denken hierin mee vanaf de inrichting van het onderwijs. Zaken als een gebrek aan ruimte weten we vaak op te lossen.

Middelbaar beroepsonderwijs

In het middelbaar beroepsonderwijs is de onderwijslogistek een complexe puzzel door de verschillende opleidingen, de ruimtes en de benodigde vakkennis van docenten. Wij kunnen onder andere helpen bij roostervraagstukken en ondersteunen bij het aanmeldproces en het optimaal inrichten van systemen.

Hoger beroepsonderwijs

In het hoger beroepsonderwijs is de mix van theoretisch en praktisch onderwijs een uitdaging. Denk aan de verdeling van schaarse lokalen, zoals laboratoria en computerlokalen. Onze professionals ondersteunen bij zowel capaciteits- als kennisproblemen. Hier denken wij graag in mee.

Wetenschappelijk onderwijs

In het wetenschappelijk onderwijs is kwaliteit belangrijk in verband met de landelijk gestelde kwaliteitseisen. Wij springen bij waar we nodig zijn. We ondersteunen onder andere bij het aanmeldproces, nemen diplomawaardeerders werk uit handen en lossen roostervraagstukken op.

Adviseur Onderwijslogistiek expert
Adviseur Onderwijslogistiek

Van alle markten thuis

Onze adviseurs onderwijslogistiek zijn thuis in uiteenlopende expertises, maar zullen hun diensten voornamelijk bewijzen binnen de planning & roostering. Door een gestructureerde reeks activiteiten uit te voeren kun je het curriculum beoordelen en indien nodig aanpassen. Zo kan elke student het meeste uit zijn studie halen. Enkele andere expertises waarbinnen onze adviseurs werken zijn:

Kom met ons in contact

Ben je ervan overtuigd dat je een adviseur onderwijslogistiek van Omix in wilt schakelen? Goed om te horen! Dan komen we graag met je in contact. Samen brengen we je vraagstuk of knelpunt in kaart en koppelen we de juiste adviseur aan jouw opdracht. Elke Omix’er bekijkt een opdracht vanuit het gehele onderwijslogistieke spectrum en behartigt alle belangen. Samen werken we aan beter onderwijs!

Contact opnemen