Omix Logo

Capaciteitsmanagement

Heeft u ook het idee dat de bezettingsgraad van uw onderwijs te wensen over laat? Of uw capaciteitsmanagement niet optimaal is ingericht? U bent niet de enige! Wij van Omix weten als geen ander hoe belangrijk dit is. Daarom bieden wij onze experts, gespecialiseerd in capaciteitsmanagement aan instellingen die deze willen verbeteren. Een belangrijke rol gaat hierbij naar de projectadviseur inzetplanning.

Hieronder leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen en welke resultaten u kunt bereiken met een goed capaciteitsmanagement.

Wat is capaciteitsmanagement?

Capaciteitsmanagement is het structureel op elkaar afstemmen van het werkaanbod en het personeel dat je tot beschikking hebt. Het capaciteitsmanagementplan bestaat uit vier onderdelen, namelijk het begint met de analysefase, daarna volgt de afstemmingsfase, dan de planningsfase en tot slot de terugkoppelingsfase.

Om ervoor te zorgen dat er geen grote problemen binnen uw organisatie plaatsvinden, biedt Omix een tal van specialisten aan die u helpen met het optimaliseren van uw capaciteitsmanagement in diverse sectoren? Wilt u meer weten over welke sectoren? Neemt u dan gerust een kijkje op onze website

Onze Specialisten In Capaciteitsmanagment
Persoonlijke Hulp Bij Capaciteitsmanagement

Wij helpen u graag met capaciteit managen in het onderwijs

Om het hele onderwijs zo optimaal mogelijk aan te bieden, moet het gehele team een goed geoliede machine zijn. Het komt vaak voor dat het capaciteitsmanagement bij onderwijsinstanties niet optimaal is ingericht.

Omix weet goed dat onderwijs alleen werkt als het goed georganiseerd is. Daarom streven wij naar continue verbetering van capaciteitsmanagement in het onderwijs. Wij detacheren experts op het gebied van capaciteitsmanagement die de juiste kennis en vaardigheden hebben met een objectieve blik, die u kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van uw capaciteitsmanagement.

Zo steken we zelf ook de handen uit de mouwen om samen tot de gewenste verbeteringen te komen. Dus voor het managen van uw capaciteit in het onderwijs, kunt u gerust contact met ons opnemen!

Resultaten van goede capaciteitsmanagement

Het goed en consequent toepassen van capaciteitsmanagement binnen het onderwijs brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder bespreken we de belangrijkste voordelen die onze specialisten voor u kunnen betekenen:

  • Een voordeel dat Omix verzorgt is dat uw medewerkers niet overbelast raken, dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat ze zorgen dat de hoeveelheid werk goed afgestemd wordt bij het personeel. Planning en roostering speelt daarbij een belangrijke rol.
  • Door capaciteitsmanagement door Omix krijgt u een goed inzicht in de kwaliteiten, competenties en de verbeterpunten van uw personeel. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijker kunt selecteren op taken.
  • Door capaciteitsmanagement in het onderwijs wordt het bijhouden van kosten die gemaakt worden een stuk eenvoudiger. Bij Omix weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een overzicht te hebben van de kosten.

Bent u benieuwd welke voordelen wij kunnen bieden met betrekking tot capaciteitsmanagement in het onderwijs of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op of neem gerust een kijkje op onze website. Zien we u snel?

 

 

Werkwijze Voor Capaciteitsmanagment