Omix Logo

Coördinator Bureau Onderwijs

Coördinatoren zijn verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dienstverlening binnen een onderwijslogistieke afdeling. Het waarborgen van de kwaliteit hiervan en het faciliteren van de nodige vervolgstappen zijn belangrijke facetten van de functie. De coördinator Bureau Onderwijs draagt deze. Deze specialisten ondersteunen het managementteam in het creëren en/of verbeteren van het dagelijkse proces en van het beleid. Hiertoe moeten ze kennis hebben van alle facetten van de onderwijslogistiek en van het onderwijs.

Takenpakket van coördinatoren van het Bureau Onderwijs

Coördinatoren van het Bureau Onderwijs zijn onder meer verantwoordelijk voor het toezien op de kwaliteit van de dienstverlening. Ze leveren daar een bijdrage door het onderwijs optimaal te ondersteunen bij de organisatie van de onderwijslogistiek: onder meer roosters distribueren, toetsen faciliteren en verwerking van studie- en studentgegevens. Zij weten en doen, samen met het team, wat er nodig is voor het organiseren van een optimale (administratieve) ondersteuning aan het onderwijs. Daarnaast ziet de coördinator Bureau Onderwijs toe op correcte uitvoering van het beleid binnen elk organisatieonderdeel en ondersteunt hij of zij het management bij het maken van beleid. Dit doen ze door het tijdig aanleveren van (management)informatie, het bewaken van de uitvoering van processen en procedures en door het meewerken aan projecten.

Coördinator Bureau Onderwijs

Het optimale onderwijslogistieke proces voor iedereen

Het behartigen van de belangen van het onderwijsteam, de studenten en leerlingen is vitaal voor een goed beloop van het schooljaar. Hiervoor is veel specialistische kennis nodig, zowel diepgaande kennis van het onderwijslogistieke proces, kennis van de mogelijkheden en onmogelijkheden van de gebruikte informatiesystemen als kennis van de cultuur van de onderwijsinstelling. Omix detacheert coördinatoren van het Bureau Onderwijs om deze kennis te delen met onderwijsinstellingen door het hele land.

Coördinator bureau onderwijs personeel

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan