Omix Logo

Teamleider planning en roostering

Een van de meest in het oog springende producten van onderwijslogistiek is het rooster. Hoewel het er voor buitenstaanders uitziet als een vanzelfsprekend proces, zijn professionals met kennis van de software noodzakelijk om een goed rooster tot stand te brengen. De informatiestromen moeten goed ingericht zijn, met duidelijke kaders om het beste resultaat te behalen.

De teamleider planning en roostering is de eindverantwoordelijke voor alle planning- en roosterwerkzaamheden. Deze teamleider overziet het complete proces en voor en naast de planners en roostermakers. Voornamelijk bij mbo- en ho-instellingen bestaan de planning- en roosterteams uit een groot aantal collega’s.

Takenpakket van de teamleider

Een teamleider met inzicht in de processen van planning en roostering en ervaring in leidinggeven, zorgt voor een goede samenwerking tussen planners en roostermakers. Naast de dagelijkse gang van zaken, kan een teamleider ook meekijken in verbeterpunten binnen het proces of teamleden ondersteunen bij lastige casussen. Door vanuit de onderwijsvisie te werk te gaan, zorgt de teamleider ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Met als product een gezond rooster, dat zowel werkbaar is voor de docent als de student.

Teamleider Planning En Roostering

Met goed leiderschap naar een gezond rooster

Met de huidige ontwikkelingen binnen het onderwijs, is inzicht in de planning- en roosterprocessen essentieel. Een gezond rooster voor docent en student is het product, maar daarnaast is samenwerking met teams die zich bezighouden met andere onderwijslogistieke processen ook onderdeel van het takenpakket. Omix detacheert ervaren teamleiders die binnen de keten van planning en roostering ingezet kunnen worden. Vanuit onderwijslogistieke kennis en expertise begeleiden en ondersteunen zij het team waar nodig.

Teamleider Planning En Roostering Groepsfoto

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan