Omix Logo

Teamleider

In het vertalen van de onderwijsvisie naar het onderwijs, zijn onderwijslogistieke teams een onmisbare schakel. Om ervoor te zorgen dat het team optimaal kan presteren en op de hoogte blijft van ontwikkelingen binnen de onderwijsinstelling is de teamleider, als overkoepelende rol, de aangewezen persoon.

Het takenpakket van teamleiders

Teamleiders geven leiding aan het organisatorische en personele beheer van het team. Binnen het onderwijslogistieke speelveld zijn er diverse teams te benoemen, met ieder hun eigen takenpakket. Teamleiders dragen zorg voor de processen binnen het team en de prestaties van zowel het individu als het team als geheel. Om optimaal te kunnen presteren als team is een goede ‘teamspirit’ van belang. Het behouden van de balans in het team en definiëren van knelpunten behoren tot de taken van de teamleider. Als teamleider ben je op de hoogte van de onderwijsvisie, de bijdrage van jouw team aan deze visie en de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wanneer er knelpunten of verbeterpunten in het team zijn, zorgt de teamleider voor een gedegen plan of actiepunten.

Teamleider

Onderwijslogistieke professionals opleiden

Ervaren teamleiders met oog voor de visie en de cultuur van de onderwijsinstelling kunnen veel informatie tot zich nemen en filteren de essentiële punten eruit om mee aan de slag te gaan. Zo ontstaat er balans tussen korte lijntjes binnen het team en werken aan het onderwijs. Bij afwezigheid van een teamleider door bijvoorbeeld ziekte, of bij een open vacature voor tijdelijke projecten is een interim teamleider een goede oplossing. Onze onderwijslogistieke experts met leidinggevende ervaring kunnen in deze gevallen snel inspringen. Zij zijn bekend met de complexiteit die onderwijslogistiek met zich mee kan brengen, de systemen en kunnen zich snel inleven in de cultuur binnen de onderwijsinstelling. Vanuit hun ervaring helpen onze interim teamleiders bij het behalen van de gestelde doelen.

Teamleider Omix

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan