Omix Logo

Opleidingscoördinator

Opleidingscoördinatoren zijn onderwijslogistieke professionals die niet binnen een specifieke afdeling vallen. In wezen zijn ze gelijk aan onderwijslogistieke experts, beiden hebben een overkoepelende rol binnen het onderwijs. Er is veel communicatie nodig om een onderwijsinstelling gaande te houden en te optimaliseren. Het is juist de taak aan de coördinatoren om deze continue stroom van informatie te verenigen, versimpelen en vertalen tot conclusies voor de andere afdelingen en richting de studenten, docenten en directie.

Takenpakket van de opleidingscoördinator

Opleidingscoördinatoren zijn een spin in het web. Voor opleidingscoördinatoren is de continue informatiestroom en het ontwikkelen van opleidingssystemen en -voorzieningen hoofdzaak. De essentiële informatie moet worden gefilterd uit alle informatiestromen en dient te worden gecommuniceerd naar de belanghebbenden.

Opleidingscoördinator Bij Omix

Heldere communicatie

De vele afdelingen of faculteiten van onderwijsinstellingen zijn ieder bezig met belangrijke taken voor hun opleidingen. Het is echter onvermijdelijk dat deze afdelingen moeten samenwerken ten behoeve van de studenten en docenten. Deze stroom van informatie dreigt te worden belemmerd door het gebruik van onnodige informatie of vakjargon dat door de andere partij niet wordt begrepen. Daarom is een spin in het web die deze vertaalslag maakt belangrijk. Omix detacheert professionals die vanuit ervaring kennis hebben om soortgelijke problemen te verhelpen.

Opleidingscoördinator

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan