Omix Logo

Detachering functioneel beheerder

Eduarte is een SaaS-studenteninformatiesysteem voor meer dan 300.000 mbo-studenten. Het systeem zorgt ervoor dat onderwijsinstellingen hun administratie goed op orde hebben en dat de informatievoorziening voor studenten, docenten en het management vlekkeloos verloopt. Maakt jouw onderwijsinstelling ook gebruik van Eduarte of gaan jullie binnenkort over op Eduarte?

Omix detacheert functioneel beheerders die Eduarte uitstekend kennen. Zij zijn opgeleid tot functioneel beheerder met een specialisatie in Eduarte en kunnen jouw onderwijsinstelling tijdelijk of permanent helpen met het begeleiden van implementaties, trainingen en andere zaken omtrent Eduarte. Zoek jij nog een functioneel beheerder Eduarte?

Ja, ik zoek een functioneel beheerder voor Eduarte!

Eduarte rooster in het onderwijs

Eduarte is onderdeel van Topicus. Topicus maakt IT-systemen voor het onder andere het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. Eduarte is dé oplossing voor scholen in het beroepsonderwijs die willen werken met een gezamenlijk en veilig platform.

Eduarte is er niet alleen voor de studenten en het is meer dan alleen een rooster app. De applicatie is ook gemaakt voor docenten, ouders en stagebedrijven:

  • Docenten: planningen, lesmateriaal, opdrachten en resultaten allemaal verzameld op één plek. Docenten houden eenvoudig overzicht met Eduarte.
  • Studenten: in Eduarte vinden studenten alles wat ze nodig hebben, resultaten, planningen en huiswerk. Uiteraard vinden ze in Eduarte ook roosters.
  • Ouders: ouders van minderjarige kinderen hebben inzicht in de resultaten die hun kind heeft behaald.
  • Stagebedrijf: voor een soepele samenwerking tussen een stagebedrijf en de begeleider vanuit school kunnen ze makkelijk informatie delen via Eduarte.

Met één systeem regel je met Eduarte alles omtrent informatievoorziening voor studenten in het beroepsonderwijs.

Functioneel Beheerder Eduarte
Functioneel Beheerder Eduarte

Eduarte onderwijs – functioneel beheerder

Een functioneel beheerder Eduarte weet alles over het gebruik van Eduarte in het onderwijs. De functioneel beheerders die wij detacheren hebben een specialisatie gehad in Eduarte onderwijs en weten daarom precies hoe deze tool het best toegepast kan worden.

Als functioneel beheerder Eduarte zorgt hij/zij ervoor dat de tool naadloos aansluit bij de behoeftes van de betreffende onderwijsinstelling en dat deze goed implementeert wordt in de bestaande processen. Daarnaast zorgt een functioneel beheerder ervoor dat iedereen die ermee moet werken, begrijpt hoe het systeem werkt.

Na het implementeren van de tool is een functioneel beheerder Eduarte ook verantwoordelijk voor het up-to-date houden van Eduarte en het oplossen van storingen. Zo kan Eduarte het hele schooljaar vlekkeloos gebruikt worden.

Functioneel beheerder voor Eduarte nodig?

Heeft jouw onderwijsinstelling behoefte aan een functioneel beheerder? Neem dan gerust contact met ons op, wij detacheren functioneel beheerders die jouw organisatie tijdelijk of permanent kunnen helpen. We vertellen je graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen