Omix Logo

Functioneel beheerder

Bij Omix voorzien we onderwijsinstellingen van experts die het onderwijs naar een hoger niveau kunnen tillen. Deze experts kunnen op specifieke, niche manieren het verschil maken. Andere experts nemen een meer overkoepelende rol aan. Niets is minder waar voor de functioneel beheerders van Omix. Onderwijslogistiek wordt vaak gelijkgetrokken met het maken van roosters. Er komt echter veel meer bij onderwijslogistiek kijken. Het ‘beroep van de toekomst’ is hier een goed voorbeeld van. Om het flexibele onderwijs te bewerkstelligen en te volgen, zijn veel systemen, applicaties en programma’s nodig. Deze systemen dienen allemaal te worden gemonitord en beheerd. De data die ze vrijgeven, moet vervolgens worden vertaald naar hapklare conclusies voor het onderwijs, managers en andere belanghebbenden binnen de onderwijsinstelling.

Takenpakket functioneel beheerder

Functioneel beheerders, of informatiebeheerders, maken de vertaalslag van wensen en behoeften naar functionele eisen en wijzigingen aan systemen en processen binnen de onderwijslogistiek. Deze professionals zijn verantwoordelijk voor de verbetering en het beheer van alle systemen en applicaties binnen de onderwijsinstelling. Functioneel beheerders begrijpen de data in deze systemen en vertalen dit naar resultaatgerichte informatie voor de belanghebbenden binnen de onderwijsinstelling. Omix levert Exin-gecertificeerde functioneel beheerders met specialisaties in Osiris, TermTime, TimeEdit, Xedule en Remindo.

Voortgezet Onderwijs (vo)

Informatiemanagement geregeld

Om het onderwijs tegenwoordig zo optimaal mogelijk aan te bieden aan studenten, moet het gehele team een geoliede machine zijn. Applicaties, programma’s en andere systemen zijn benodigde tools voor deze machine. Om goed georganiseerd onderwijs te waarborgen detacheert Omix bekwame functioneel beheerders die de vertaalslag kunnen maken tussen mens en ICT.

Functioneel Beheerder Omix

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan