Omix Logo

Detachering functioneel beheerder

Xedule is een veel gebruikt roostersysteem voor het maken van planningen en roosters. Het is een unieke SaaS-applicatie voor de volledige ondersteuning van het plan- en roosterproces. Maakt jouw onderwijsinstelling ook gebruik van Xedule of zijn jullie van plan om Xedule te gaan gebruiken?

Omix detacheert functioneel beheerders met een Xedule specialisatie. Zij kennen het Xedule systeem uitstekend en kunnen jouw organisatie tijdelijk of permanent helpen bij het implementeren van Xedule. Ze voorzien jouw onderwijsinstelling van trainingen en perfecte begeleiding omtrent Xedule. Op zoek naar een functioneel beheerder Xedule?

Ja, ik zoek een functioneel beheerder voor Xedule!

Xedule rooster app

De Xedule rooster app zorgt voor een eenvoudig roosterproces gebaseerd op planningsdata. Xedule kan onder andere gebruikt worden bij:

  • Maken van roosters: uiteraard is Xedule te gebruiken bij het maken van roosters.
  • Clusteren: op basis van de individueel gekozen vakken kan Xedule studenten clusteren om zo een optimaal mogelijk rooster te maken.
  • Oplossen van wijzigingen: wanneer er handmatig wijzigingen doorgevoerd moeten worden komt Xedule met oplossingsgerichte voorstellen.
  • Toets- en examenroosteren: toetsen kunnen handmatig of automatisch volgens bepaalde voorwaarde worden ingeroosterd. Er kan daarnaast ook gebruikt gemaakt worden van inschrijftoetsen binnen Xedule.

Onverwachte en verwachte veranderingen kunnen snel worden opgelost binnen Xedule. Zo blijft de Xedule rooster app uitstekend aansluiten bij de behoefte van de studenten en medewerkers.

Functioneel Beheerder Xedule
Functioneel Beheerder Xedule Omix

Functioneel beheerder - roosters Xedule

Al onze functioneel beheerders Xedule zijn opgeleid tot functioneel beheerder met de specialisatie in Xedule. Zij weten alles over roosters in Xedule en kunnen uw onderwijsinstelling naar een hoger niveau brengen wat betreft planning en roosters. Een functioneel beheerder Xedule maakt een vertaalslag van de wensen en behoefte naar de processen binnen het plannen en roosteren. Zij zorgen voor implementeren en verbeteren van de Xedule applicatie binnen de onderwijsinstelling.

Als Xedule nog niet is geïmplementeerd op jouw onderwijsinstelling zorgt onze functioneel beheerder ervoor dat deze tool perfect geïmplementeerd wordt. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat iedereen die het systeem moet gebruiken, begrijpt hoe Xedule werkt. Dat doen zij onder andere door het geven van een training.

Zijn de roosters van Xedule al wel geïmplementeerd bij jullie onderwijsinstelling? Dan zorgt een functioneel beheerder Xedule dat het systeem up-to-date blijft en storingen snel verholpen worden. Kortom, een functioneel beheerder zorgt ervoor dat het roostersysteem altijd goed blijft werken en dat jouw onderwijsinstelling altijd optimaal gebruik kan maken van Xedule.

Op zoek naar een functioneel beheerder Xedule?

Tijdelijk of permanent behoefte aan een functioneel beheerder Xedule? Bij Omix kunnen wij uitkomst bieden. Wil je meer weten over het detacheren van een functioneel beheerder Xedule? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Contact opnemen