Omix Logo

Interim-onderwijsmanager

Het faciliteren van onderwijslogistiek door het flexibel inzetten van onderwijslogistieke professionals. Dat is hetgeen waar Omix al sinds jaar en dag bekend om staat. Enkele van deze professionals zijn onze interimmanagers van het onderwijs. Onderwijsmanagement is een cruciale taak die alles omvat in de algemene beleidsvoering van een school of andere instelling. Een interim-onderwijsmanager neemt deze taak vol op zich om zelfs in een relatief korte tijd, goede sturing te geven aan de instelling.

Interim Onderwijsmanagers Van Omix

Wanneer interim-onderwijsmanagers?

Een interim-onderwijmanager wordt aangetrokken wanneer er omwille van een negatieve beoordeling van De Inspectie van het Onderwijs, of bij langdurige afwezigheid van de aangestelde directeur of onderwijsmanager een vacuüm valt of een grote verandering plaatsvindt. Onze experts kunnen dan worden ingezet om het vacuüm te vullen of binnen een handomdraai de juiste sturing te geven aan de instelling om de doelstellingen alsnog te halen. Deze trajecten worden in de eerste instantie aangevlogen door onze interimonderwijsmanagers, maar met de korte lijnen tussen andere onderwijslogistieke professionals in het arsenaal.

Onderwijsmanager Interim

Interim-onderwijsmanagers van Omix

Onze interimmanagers, met name onze onderwijsmanagers, zijn aangesteld om stevige sturing te geven aan een of meer onderwijsteams. Dit vergt niet alleen een vooruitkijkende blik naar het grotere onderwijsplaatje, maar ook ervaring, kennis en een dispositie heeft om met zorg en oog voor het team veranderkundige vraagstukken op te pakken. Uiteraard betekent dit ook dat de interimonderwijsmanager in kwestie bekend moet worden en zijn met de bestaande systemen en communicatiekanalen. Wanneer er door langdurige ziekte of door negatieve beoordelingen veel moet veranderen, is het fijn om een interrim onderwijsmanager aan te stellen die rust, overzichtelijkheid en stabiliteit brengt aan het team.

Neem contact met ons op

Onderwijslogistieke experts die een frisse blik gooien op jouw instelling, school of andere instantie. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft jouw school een tijdelijke onderwijsmanager nodig? Schroom dan niet om contact op te nemen met de experts van Omix. Samen kijken we naar de beste match binnen onze organisatie. Voor meer informatie omtrent het inzetten van onderwijslogistieke experts, náást onze interim onderwijsmanagers, kunt u ons ook bellen.

Contact
Interim Onderwijsmanager Contact