Omix VO Professionals

Omix VO Professionals, uw roostermakers en adviseurs in het voortgezet onderwijs!

Dit doet
Omix VO Professionals

Wij hebben roostermakers beschikbaar die hun vak verstaan, meedenken en communicatief sterk zijn. Naast het bieden van ondersteuning kan Omix VO professionals ook bij de inrichting en verbetering van uw roosterprocessen helpen.

Het team van
Omix VO Professionals

Ons team van gekwalificeerde roostermakers en adviseurs is gespecialiseerd in het voortgezet onderwijs. Met kennis van verschillende roosterpakketten en ervaring bij ruim 80 scholen helpen wij u graag verder.

Werken bij
Omix VO Professionals

Word jij enthousiast van het organiseren van onderwijs en wil jij je inzetten voor het verbeteren van ons voortgezet onderwijs? Volg dan ons leerwerktraject tot roostermaker, of ga aan de slag als adviseur bij Omix VO Professionals.

Omix VO Professionals, één team met passie voor het voortgezet onderwijs!

Hiermee kunnen wij u ondersteunen

Omix VO Professionals, helpt u bij het vinden van zowel tijdelijke medewerkers, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschapsverlof, als vaste medewerkers voor de roostering. Wij hebben roostermakers beschikbaar die hun vak verstaan, meedenken, communicatief sterk zijn en per direct inzetbaar zijn. Het gehele proces van werving en selectie nemen wij u uit handen. Het is belangrijk dat uw nieuwe roostermaker past binnen uw team. 

Doordat wij zelf de werving en opleiding van onze roostermakers verzorgen, kennen wij iedereen persoonlijk en kunnen op basis daarvan goed beoordelen welke kandidaat het beste aansluit bij uw school en uw team. Wanneer u op zoek bent naar een vaste medewerker, is er ook de mogelijkheid de al ingewerkte medewerker over te nemen en in vaste dienst bij u te laten komen.

Zo gaan wij te werk

Wanneer u met een aanvraag voor ondersteuning van uw roosterteam of een advies bij ons komt, gaan wij met u in gesprek om uw specifieke behoefte in kaart te brengen. Wanneer wij duidelijk hebben wat uw wensen zijn kijken wij welke consultant hierbij aansluit. Zo zorgen wij ervoor dat de roostermaker die uw school komt ondersteunen de juiste kennis in huis heeft om snel te kunnen inspringen en in uw team past. 

Voor aanvang van de opdracht komen wij bij u op school langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek ontmoet u de roostermaker die u komt ondersteunen en uw contactpersoon van Omix VO Professionals. Vanuit Omix VO Professionals is er één contactpersoon voor zowel uw school, als voor de roostermaker die u komt ondersteunen. Zo houden wij de communicatielijnen kort en overzichtelijk.

Onze adviseurs zijn aanwezig op uw school. Zo leren wij uw school goed kennen. Een basis die nodig is om tot een goed advies te komen. Wanneer het advies tot stand is gekomen, wordt deze bij uw school gepresenteerd. Wij kunnen u ook ondersteunen bij de implementatie van het advies. Omix VO Professionals heeft ook roostermakers beschikbaar die per direct inzetbaar zijn voor uw school.

De voordelen van Omix VO Professionals

Met onze ruime ervaring in het voortgezet onderwijs weten wij aan welke eisen een goed rooster moet voldoen. Wat in 2017 klein begonnen is als Emma Helpt, is snel gegroeid tot een van de grootste dienstverleners voor het voortgezet onderwijs op gebied van onderwijslogistiek. De kennis die wij over de jaren heen hebben opgedaan bij verschillende scholen door heel Nederland, nemen wij mee naar uw school. 

Als klant van Omix VO Professionals heeft u niet alleen profijt van het netwerk en de kennis van Omix VO Professionals, maar ook van dat van ons moederbedrijf Omix Beter Onderwijs. Ons bedrijf bestaat uit meer dan 90 onderwijslogistieke medewerkers van roostermakers tot managers in het onderwijs. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid u aan te sluiten bij ‘De Jaarrooster Klas’ van Omix VO Professionals. Als deelnemer van deze klas gaat uw roostermaker onder wekelijkse begeleiding van een roosterspecialist vanuit Omix aan de slag met het maken van het nieuwe jaarrooster voor uw school.

Een nieuwe roostermaker 
op de juiste plek

Wij helpen mensen die een nieuwe stap in hun carrière willen zetten. Mensen vanuit verschillende achtergronden worden omgeschoold tot gekwalificeerde roostermakers en samen gaan we op zoek naar de juiste werkplek in het voortgezet onderwijs. Wij besteden veel aandacht aan het selecteren van de juiste kandidaten, zodat u de juiste medewerker vindt voor uw team. 

Een roostermaker van Omix VO Professionals heeft de bewuste keuze gemaakt zich te verdiepen in het roostervak. Zij hebben, naast de kennis over verschillende roosterprogramma’s, vakinhoudelijke kennis paraat. Een aanvulling die direct ingezet kan worden binnen uw school. Onze kandidaten staan te popelen om aan de slag te gaan in het voortgezet onderwijs en hun kennis als roostermaker bij uw school in te zetten.

Iedere school is uniek, daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak.

Het team van Omix VO Professionals

Het team van Omix VO Professionals bestaat uit vaste krachten die zich gespecialiseerd hebben in de keten van roostering, advisering en het begeleiden op het gebied van roostering. Zij zijn bekend in de onderwijswereld en door hun verscheidenheid aan ervaring en werkplekken kunnen zij goed met u mee denken over de mogelijkheden van uw organisatie.

Naast onze vaste consultants, bestaat het team uit roostermakers die onze opleiding hebben gevolgd. Zo helpen wij u bij het vinden van zowel tijdelijke medewerkers, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschapsverlof, als vaste medewerkers voor de roostering. Onze roostermakers verstaan hun vak, kunnen goed meedenken, zijn communicatief sterk en per direct inzetbaar. Het gehele proces van werving en selectie nemen wij u uit handen. Het is belangrijk dat uw nieuwe roostermaker past binnen uw team. 

Doordat wij zelf de werving en opleiding van onze roostermakers verzorgen, kennen wij iedereen persoonlijk en kunnen op basis daarvan goed beoordelen welke kandidaat het beste aansluit bij uw school en uw team. Wanneer u op zoek bent naar een vaste medewerker, is er ook de mogelijkheid de al ingewerkte medewerker over te nemen en in vaste dienst bij u te laten komen.

Wilt u meer weten, of onze hulp inschakelen bel naar 0570 56 35 55 
of neem direct contact op met Marjoleine.

Marjoleine Donkersteeg


Uitgelicht

Op de hoogte blijven van Omix VO Professionals?

Abonneer u op onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief delen we interessante praktijkverhalen, interviews en nieuwtjes over onderwijslogistiek, roostering en ondersteunende processen in het voortgezet onderwijs tot het hoger onderwijs.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Volg Omix VO Professionals op LinkedIn