Omix Logo

Onder de naam ‘De Roostervakschool’ was Omix de eerste aanbieder van een opleiding tot planner en roostermaker. Omix biedt al sinds 2012 deze vakopleiding tot roostermaker aan. Sinds de eerste lichting zijn er inmiddels 500 mensen opgeleid tot volwaardige roostermakers. De opleiding wordt gegeven door docenten uit de praktijk, hierbij worden theorie en praktijk gecombineerd.

Gedurende vijf tot zeven weken brengen wij onderwijslogistieke kennis en pakketkennis bij, die vervolgens in de praktijk wordt gebracht bij onze opdrachtgevers. Na de opleiding gaat de deelnemer via Omix aan de slag in het onderwijs, veel cursisten treden daarna in dienst bij de onderwijsinstelling zelf. Onze opleiding is onderdeel van een leerwerktraject, maar wordt ook geïntegreerd in professionaliseringstrajecten voor onderwijsinstellingen. Bij deze trajecten wordt er natuurlijk gekeken naar de specifieke wensen.

Wil je meer weten?

Ons leerwerktraject start meerdere keren per jaar. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.werkenbijomix.nl.

Meer weten over onze opleiding?

Deel dit bericht Linkedin Whatsapp Mail