Omix Logo

Ben jij op zoek naar een roostermaker in het onderwijs? Binnen de expertise planning en roostering biedt Omix gedegen professionals, die jouw onderwijsinstelling kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling van het rooster. Denk niet alleen aan het weekrooster, maar ook aan toets- en examenroosters. Bij het maken van het rooster moet er met veel zaken rekening gehouden worden. De beschikbare klaslokalen, de beschikbaarheid van de docenten en de verschillende klassen van de studenten. Een ervaren roostermaker helpt het onderwijs op jouw onderwijsinstelling naar het volgende niveau te tillen.

Roostermaker voortgezet onderwijs

Elke school heeft zijn eigen regels, voorwaarden en uitzonderingen die de planning van de middelbare school erg dynamisch maken. Werken op een middelbare school is iets anders dan werken op het mbo, hbo of wo. Als roosteraar of roostermaker in het voortgezet onderwijs is het type rooster dat wordt gebruikt afhankelijk van de school. Middelbare scholen gebruiken jaarplannen, basisroosters of dagroosters en clusters. De professionals van Omix kennen deze roosters als geen ander en passen zich snel aan naar de werkwijze binnen jouw onderwijsinstelling.

Roostermaker Onderwijs
Roostermaker Onderwijs Aan Het Werk

Roosteraar mbo & ho

De taken van een roostermaker op het mbo of ho verschillen in veel opzichten van die in het secundair onderwijs. De cultuur van mbo’s en ho’s is formeler dan die van middelbare scholen en de omgeving voor dit soort instellingen is vaak stedelijk. In het hbo en ho zijn roosterplanners verantwoordelijk voor het rooster van een bepaalde opleiding en vervolgens voor het wijzigen van de dagindeling. Onze roostermakers kunnen op elk niveau en voor elke onderwijsinstelling al meteen van start kan gaan.

Geschikte match

Wij hebben een team van ervaren professionals die allemaal klaar staan om jouw onderwijsinstelling te ondersteunen. We proberen een match te vinden tussen de roostermaker en hetgeen wat jij zoekt. Dit is gebaseerd op waar hij of zij woont/werkt, het werkniveau, zijn of haar werkervaring, doordeweekse beschikbaarheid en persoonlijkheid. We proberen altijd een specialist bij jouw onderwijsinstelling in de buurt te vinden.

Ben jij op zoek naar een baan in de onderwijs logistieke sector? Wij bieden ook leertrajecten aan, onder andere in de expertise planning en roostering.

Roostermaker Onderwijs

Roosteraar onderwijs inschakelen?

Voor overige vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je meer weten over het inzetten van een roostermaker van Omix? Wij helpen jou graag verder en beantwoorden al jouw vragen.

Contact opnemen