Omix Logo

Ben jij op zoek naar een roostermaker in het onderwijs? Dan ben je hier op de juiste plek. In het onderwijs staat en maakt een goed georganiseerde onderwijslogistiek het lesrooster. Het is een enorm belangrijk onderdeel. Bij Omix bieden wij professionele roostermakers aan die jouw onderwijsinstelling kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling van het rooster. Denk niet alleen aan het weekrooster, maar ook aan toets- en examenroosters. Bij het maken van het rooster moet er met veel zaken rekening gehouden worden. De beschikbare klaslokalen, de beschikbaarheid van de docenten en de verschillende klassen van de studenten. Een ervaren roostermaker helpt het onderwijs op jouw onderwijsinstelling naar het volgende niveau te tillen.

Roostermaker voortgezet onderwijs

Elke school heeft zijn eigen regels, voorwaarden en uitzonderingen die de planning van de middelbare school erg dynamisch maken. Werken op een middelbare school is iets anders dan werken op het mbo, hbo of wo. Als roostermaker in het voortgezet onderwijs is het type rooster dat wordt gebruikt afhankelijk van de school. Middelbare scholen gebruiken jaarplannen, basisroosters of dagroosters en clusters. De professionals van Omix kennen deze roosters als geen ander en passen zich snel aan naar de werkwijze binnen jouw onderwijsinstelling.

Roostermaker Onderwijs

Roostermaker mbo & ho

Werken als roostermaker op het mbo of ho verschilt in veel opzichten van werken als werkvoorbereider in het secundair onderwijs. De cultuur van mbo’s en ho’s is formeler dan die van middelbare scholen en de omgeving voor dit soort instellingen is vaak stedelijk. In het hbo en ho zijn roosterplanners verantwoordelijk voor het rooster van een bepaalde opleiding en vervolgens voor het wijzigen van de dagindeling. Onze roostermakers kunnen op elk niveau en voor elke onderwijsinstelling al meteen van start kan gaan.

Roostermaker Voor Het Onderwijs

Inzetten nieuwe roostermakers onderwijs

Wij hebben een team van ervaren roostermakers voor het onderwijs die allemaal klaar staan om jouw onderwijsinstelling te ondersteunen. We proberen een match te vinden tussen de roostermaker en wat jij zoekt. Dit is gebaseerd op waar de roostermaker woont/werkt, het werkniveau, de werkervaring als roostermaker, doordeweekse beschikbaarheid en persoonlijkheid. We proberen altijd een roostermaker bij jouw onderwijsinstelling in de buurt te vinden.

Ben jij op zoek naar een baan in de onderwijs logistieke sector? Wij bieden ook leertrajecten aan voor roostermakers in het onderwijs. Hier vind je meer informatie over ons leerwerktraject.

Roostermaker Onderwijs

Contact

Voor overige vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je meer weten over het inzetten van een roostermaker van Omix? Wij helpen jou graag verder en beantwoorden al jouw vragen.

Contact opnemen