Omix Logo

Ans

Met het online toetsplatform van Ans kunnen docenten digitale of papieren toetsen maken, beoordelen en evalueren. Hierdoor verdwijnt papier van het bureau en kan het werk van studenten eenvoudig en efficiënt worden beoordeeld met behulp van het geautomatiseerde systeem. Doordat alles online toegankelijk is, is het mogelijk om het werk van studenten op elk gewenst moment en vanaf elke locatie te beoordelen.

Ans Exam

Ans: Optimaliseer jouw toetsproces

Werk samen

In itembanken werk je samen met collega's binnen of buiten je organisatie gemakkelijk aan nieuwe opgaven. Voeg deze opgaven zelf toe aan een toets of laat Ans automatisch een toets voor je genereren op basis van leerdoelen of criteria.

Wees flexibel

Met één klik op de knop kan je kiezen of je een toets op papier of digitaal wilt afnemen. Daarnaast kan je opgaven voor zowel formatieve als summatieve doeleinden gebruiken en analyses uitvoeren op de kwaliteit van je opgaven en toetsen.

Stem af op behoefte

Ans kan worden afgestemd op de behoeften van de school of organisatie. Zo kan je gebruikersrechten zelf definieren, processes automatiseren via onze krachtige API en integreren we met andere software zoals lockdown browsers, proctoring oplossingen en learning management systemen.

Meer weten over onze partners?

Neem direct contact op met Denise.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan