Omix Logo

Cursus functioneel beheerder

Wil je een belangrijke rol spelen in de onderwijslogistiek? Bij Omix bieden we een cursus functioneel beheerder aan wat een onmisbare schakel is in de onderwijslogistiek. Het functioneel beheer van jouw onderwijsinstelling beweegt zich mee met de richting van het onderwijs en zal de aankomende jaren steeds belangrijker worden. Daarom slaan wij samen met Vakschool Functioneel Beheer de handen ineen om bij te dragen aan het vak van de toekomst. Ons team zorgt voor een oplossing met het oog op continuïteit van de onderwijslogistiek. Bij Omix willen we de kwaliteit van jouw onderwijslogistiek verhogen. Wij brengen professionals vanuit verschillende disciplines en instellingen samen om kennisuitwisselingen te stimuleren.

Werkwijze

Bij Omix leveren we direct inzetbare onderwijslogistieke professionals, voor zowel tijdelijke als vaste basis. Het begint met een vraagstuk of knelpunt van jouw onderwijslogistiek. Dit kan een tekort aan capaciteit zijn of een behoefte aan kennis in specifieke processen of systemen voor de optimalisatie van het onderwijs. De cursus functioneel beheerder is een goede manier om hieraan bij te dragen. Vervolgens gaat ons team bekijken welke professional gekoppeld kan worden aan jouw opdracht. Daarbij kijken we naar de benodigde ervaring en kennis in software en skills. Bij Omix zoeken we een passende oplossing voor jouw vraagstuk. We zorgen ervoor dat alle belangen correct worden behartigd. Onze professionals ondersteunen onderwijsinstellingen in het voorgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Wij werken graag samen met jou aan beter onderwijs. Daarom bieden wij verschillende opleidingen en cursussen aan, waaronder de cursus functioneel beheerder.

Cursus Functioneel Beheerder
Cursus Functioneel Beheerder

Wat houdt de cursus functioneel beheerder in?

Bij Omix bieden wij de mogelijkheden aan tot opleidingen binnen de onderwijslogistiek. Van een opleiding voor planner en roostermaker tot een cursus functioneel beheerder. Deze opleidingen worden gegeven door professionals uit de praktijk om de actualiteit en kwaliteit van de opleidingen te waarborgen. Om flexibel onderwijs te volgen zijn veel systemen, applicaties en programma’s nodig. Het is belangrijk dat de systemen gemonitord en beheerd worden. Bij de cursus functioneel beheerder leer je een vertaalslag te maken van wensen en behoeften naar functionele eisen en wijzigingen aan systemen en processen binnen de onderwijslogistiek. Je bent verantwoordelijk voor de verbetering en het beheer van systemen en applicaties van de onderwijsinstelling. Tijdens de cursus functioneel beheerder leer je de data te begrijpen en om te zetten naar resultaatgerichte informatie.

Maak kennis met onze experts

De cursussen worden gegeven door ervaringsdeskundigen, die hands-on toepassingen uit de praktijk in kaart brengen. Ben je een beginnende of ervaren functioneel beheerder en wil je meer kennis opdoen? Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden voor een cursus functioneel beheerder. Bij Omix dragen wij graag bij aan de ontwikkeling van jou en die van jouw onderwijsinstelling. Bij vragen over de mogelijkheden voor een cursus functioneel beheerder of voor een andere opleiding staat ons team je graag te woord.

Cursus Functioneel Beheerder