Omix Logo

Cursus roostermaker

Ben je geïnteresseerd in een cursus tot roostermaker? Dan ben je bij Omix aan het juiste adres! Jouw carrière begint achter de schermen van het onderwijs. Eén ding is zeker; jij bent goed in plannen, organiseren en gaat graag nauwkeurig te werk. Of zou het in ieder geval graag willen beheersen. Je bent op zoek naar een uitdagende baan als roostermaker en staat klaar om aan de slag te gaan in het onderwijs. De cursus roostermaker van Omix leidt jou in 7 weken op tot roostermaker. Omix biedt met deze cursus de perfecte balans tussen praktijk en theorielessen. Naast 2 dagen les op locatie is er ongeveer 5 uur zelfstudie per week. Na de cursus roosteren helpt Omix actief mee aan het zoeken naar werk als roostermaker. Hier doen wij altijd ons best om werk in de buurt van jouw woonplaats te vinden.

Over Omix

Omix is dé expert op het vakgebied van onderwijslogistiek. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Deventer, maar onze collega’s werken door heel Nederland bij verschillende onderwijsinstellingen. Van specialisten op het gebied van planning en roostering tot aan professionals die bouwen aan de vernieuwing van het huidige onderwijssysteem. Omix staat voor Beter Onderwijs. Wij dragen graag bij aan een gezond leer- en werkklimaat waarin ieder individu de ruimte heeft om te kunnen excelleren. Dit zenden wij ook uit met onze cursus roosteren. Voor ons is het belangrijk dat eenieder zich op zijn plek voelt en ruimte heeft voor persoonlijke groei. Daarom zijn deze cursussen, zoals de cursus roostermaker, ook zo van belang. Of je nou op zoek bent naar een carrière switch of jouw interesse in onderwijs wilt omzetten naar een nieuwe baan; Omix maakt het mogelijk.

Cursus Roostermaker
Cursus Roostermaker

Jouw rol na cursus roostermaker

Wanneer je de cursus roostermaker afrondt, ben je naderhand in staat om een goed georganiseerde onderwijslogistiek te weergeven middels een lesrooster. Dit kan voor allerlei soorten instellingen, zoals het voortgezet onderwijs of een universiteit. Het lesrooster is een essentieel onderdeel van het onderwijs. Zowel communicatieve als analytische vaardigheden zijn erg belangrijk, omdat je veel moet communiceren met verschillende belanghebbenden. Je draagt een grote verantwoordelijkheid in deze drukke functie als roostermaker. Klik hier voor meer informatie over de cursus roostermaker. Omix biedt naast de cursus roostermaker ook nog andere cursussen aan.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de cursus roostermaker, maar twijfel je nog? Of heb je inhoudelijke vragen over de cursus? Neem dan gerust contact met ons op of meld je aan voor de voorlichtingsbijeenkomst. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag verder. Bekijk voor meer informatie over het leerwerktraject de veelgestelde vragen.

Contact opnemen