Omix Logo

Secretaris Examencommissie

Een belangrijk orgaan dat gaat over diplomering, is de Examencommissie. Deze commissie houdt zich bezig met taken als het borgen van de kwaliteit, het vaststellen van exameninstrumenten en het handelen bij onregelmatigheden, te kennen fraude en klachten. Om de commissie te ondersteunen in de taken en deze bevindingen naar buiten te corresponderen, is een bekwame Ambtelijk Secretaris van de Examencommissie een onmisbare schakel.

Wat doen een Ambtelijk Secretaris Examencommissie?

Omix voorziet onderwijsinstellingen regelmatig van Ambtelijk Secretarissen van de Examencommissie. De ambtelijk secretaris zorgt voor de voorbereiding, verslaglegging en afwikkeling van de besluiten, houdt de jaarplanning in de gaten en het archief van de examencommissie up-to-date. Daarnaast is de ambtelijk secretaris Examencommissie het koppelstuk tussen de commissie, docenten en studenten. Tot slot verbeteren en/of breiden ze het beleid uit in opdracht van de Examencommissie. Deze wijzigingen worden vertaald naar kaders en richtlijnen voor de commissie.

Secretaris Examencommissie Aan Het Werk

Voorzie de Examencommissie van gedegen ondersteuning

Zoals veel onderdelen van onderwijslogistiek is examinering en diplomering een zeer cruciale zaak. Een zaak die veel gevolgen kan hebben, mochten bepaalde facetten tekortschieten in het vervullen van hun taken. Om te voorkomen dat de Examencommissie of de miscommunicatie van de conclusies van de Examencommissie de boosdoener zijn, kun je via Omix vakbekwame ambtelijk secretarissen van de Examencommissie inhuren. De ambtelijk secretarissen die Omix doorgaans detacheert, hebben uiteenlopende specialisaties, zodat ze niet alleen met uitvoerende taken helpen, maar ook op tactisch niveau mee kunnen denken over besluiten op juridisch, procedureel en secretarieel vlak.

Secretaris Examencommissie Omix

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan