Omix Logo

Opleidingscoördinator

Ben jij op zoek naar een opleidingscoördinator voor jouw onderwijsinstelling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De opleidingscoördinatoren van Omix beschikken over alle juiste eigenschappen om voor jouw onderwijsinstelling aan de slag te kunnen. Om een ​​instelling te laten functioneren en te optimaliseren, is veel communicatie nodig. Aan onze opleidingscoördinatoren dus de taak om dit te bewaken en de continu stroom van informatie te vertalen naar conclusies en deze te versimpelen. Niet alleen voor andere afdelingen, maar ook richting de directie, docenten en studenten. Omix detacheert professionals die ervaring hebben met het verhelpen van problemen en als een echte spin in het web de juiste vertaalslag kunnen maken. Na de besproken periode kan een opleidingscoördinator ook worden toegevoegd aan het vaste team van jullie onderwijsinstelling.

Over Omix

Alles wat wij doen staat in het teken van ‘Beter Onderwijs’ en dat al ruim 20 jaar. Wij maken vanuit onze expertises de vertaalslag van onderwijs naar onderwijslogistiek en andersom. Onderwijs en onderwijslogistiek zijn twee verschillende terreinen die niet zonder elkaar kunnen bestaan. Met de eindgebruiker van onderwijslogistiek in het achterhoofd zorgt Omix voor de verbinding, het begrip en de balans tussen deze twee vakgebieden. Om dit te kunnen realiseren leveren wij onderwijs logistieke kennis en capaciteit aan onderwijsinstellingen, zowel in het vo en mbo als op het op het hbo en wo.

Roosters zijn het bekendste product van onderwijslogistiek. Maar dat is, zoals we dat hier bij Omix zeggen, slechts het topje van de ijsberg. Benieuwd naar meer informatie over Omix of ben je nieuwsgierig naar onze missie en visie? Klik dan hier.

Opleidingscoördinator in het onderwijs
Op zoek naar een opleidingscoördinator?

Opleidingscoördinator in verschillende sectoren

Onderwijslogistiek is een belangrijk onderdeel op het mbo, hbo en wo. Op bijvoorbeeld het mbo staat de opleidingscoördinator vaak voor interessante vraagstukken. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het praktijkgerichte onderwijs en de verschillende niveaus en doelen die bij de studenten op het mbo spelen. Het is een ingewikkelde puzzel waar een opleidingscoördinator veel mee te maken heeft. Door de verschillende opleidingen, ruimtes en vakkennis aan de docentkant is het van belang een goed team van onderwijs logistieke professionals te hebben, zodat het onderwijs goed kan worden georganiseerd. Zo hebben al deze sectoren een andere insteek. Omix zorgt ervoor dat de opleidingscoördinator op al jouw onderwijsinstellingen aan de slag kan gaan.

Contact

Heb je nog vragen over onze opleidingscoördinatoren? Heb je hulp nodig met het maken van de keuze? Schroom niet en neem gerust contact met ons op! Wij staan voor je klaar en helpen je met veel plezier naar Beter Onderwijs.

Contact opnemen