Omix Logo

Het belang van functioneel beheer binnen onderwijsinstellingen is de laatste jaren enorm toegenomen. Vooral met de opkomst van flexibele curricula en roostering. Het “vak van de toekomst” vereist bepaalde kwaliteiten en skills. Tijdens de vakopleiding Functioneel Beheer® van de VFB® Academy ontwikkel je de benodigde kwaliteiten en train je je skills. Het is een praktische opleiding die jou direct handvatten geeft voor de problemen die jij in de praktijk tegenkomt.

Binnen de VFB® Academy bestaan er verschillende opleidingstrajecten, waarvan de Vakopleiding Functioneel Beheer® er één is. Met name dit traject is voor de moderne functioneel beheerder van belang.

De vakopleiding Functioneel Beheer® is een logisch vervolg op het succesvolle Handboek voor de functioneel beheerder van Daniël E. Brouwer. Deze opleiding is net zo praktisch ingericht als het handboek en voorziet de moderne functioneel beheerder van precies die handvatten, tools en skills om meer impact te kunnen maken in de dagelijkse praktijk. De vakopleiding wordt gegeven door trainers uit de praktijk en wordt gekenmerkt als interactief en hands-on. De Vakopleiding Functioneel Beheer® is een 5-daagse opleiding die incompany wordt aangeboden. Als partner van de VFB® Academy zijn er binnen Omix trainers opgeleid op het gebied van Functioneel Beheer toegespitst op onderwijslogistiek.

Logo Vfb Academy Pms Accredited Partner

VFB® Academy

Kerngebruikerstraining

Gebaseerd op het Handboek voor functioneel beheerder van Daniël E. Brouwer en Martijn Buurman met louter de belangrijkste stof voor de moderne functioneel beheerder.

Tactisch Informatiemanagement

Een belangrijk traject voor functioneel beheerders die verbreding zoeken binnen informatiemanagement.

Dé Vakopleiding Functioneel Beheer ®

Het volledige leertraject voor de vooruitstrevende functioneel beheerder. Boeiende stof voor beginnende en ervaren functioneel beheerders.

Wilt u meer weten?

Neem direct contact op met Denise.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan