Omix Logo

Planner onderwijs

Op zoek naar een nieuwe planner in het onderwijs? Bij Omix beschikken we over een groot team aan specialisten met kennis over de keten van planning en roostering. Zij zijn in staat om in te springen bij vraag aan ondersteuning en advisering op het gebied van planning en roostering. Daarnaast leiden wij ook cursisten op tot planner en roostermaker door middel van een leerwerk traject. Naast hun werk als docent zijn onze docenten altijd praktisch bezig om het vak te verrijken met praktijkvoorbeelden uit eigen ervaring. Als aan alle vereisten is voldaan, heeft de cursist de juiste kennis en ervaring om aan het einde van de opleiding een certificaat te ontvangen. Ook zij kunnen snel worden ingezet als planner in het onderwijs. De planners kunnen ook aan het vaste team van de onderwijsinstelling worden toegevoegd na de vooraf bepaalde periode van detachering.

De perfecte planner onderwijs

Een planner in het onderwijs draagt een grote verantwoordelijkheid. Er zijn veel factoren waar planners rekening mee moeten houden, zoals de beschikbaarheid van docenten, studenten en klaslokalen, afstand tussen meerdere locaties en nog veel meer aspecten. Onze planners onderwijs verzamelen al deze data zo efficiënt mogelijk en maken hier een goed rooster van. Dankzij hun kennis en ervaring zijn zij de perfecte specialisten voor jouw onderwijsinstelling.

Omix biedt gedegen professionals. Als jouw onderwijsinstelling problemen heeft met een capaciteitsvraagstuk of een kennisvraagstuk, dan helpen wij je graag verder. Tijdens een gesprek bekijken wij samen welke onderwijslogistieke professional het beste aan jouw onderwijsinstelling kan worden gekoppeld. Het is belangrijk om een passende expert te vinden bij de opdracht. Vervolgens kunnen we samen aan de slag. Onze specialist bekijkt de opdracht vanuit een onderwijslogistiek spectrum. Dan behartigt hij de behoeften van alle betrokken partijen: de studenten én docenten.

Planner Onderwijs
Planner Onderwijs

Omix: Beter Onderwijs

Wij dragen graag bij aan een gezonde leer- en werkomgeving waar iedereen kan groeien. Samen op weg naar beter onderwijs. Dit verzorgen wij door onze eigen specialisten op te leiden, maar ook door de juiste experts en ervaren consulten aan te bieden. Omix biedt niet alleen experts op het gebied van planning en roostering bieden wij experts, maar ook op het gebied van de volgende expertises:

  1. Curriculum Management
  2. Aanmelding toelating & inschrijving
  3. Studievolg
  4. Toetsing & examinering

Ontdek op welke expertisegebieden Omix onderwijsinstellingen kan ondersteunen. Onze professionals staan onderwijsinstelling bij met kennis- en competentievraagstukken in verschillende disciplines van de onderwijslogistiek.

Contact over planner onderwijs

Meer informatie over onze planners onderwijs? Voor vragen en advies kun je altijd contact opnemen. Wij helpen graag en samen kunnen wij uitzoeken welke planners bij jouw onderwijsinstelling passen.

Contact opnemen