Omix Logo

Planner roosteraar

Lukt het maar niet om een goede planner roosteraar te vinden voor je onderwijsinstelling? Schakel Omix in! Onze onderwijslogistieke professionals staan klaar om voor je aan de slag te gaan. We beschikken over een groot team professionals die gespecialiseerd zijn in planning en roostering. Zij hebben de benodigde ervaring, waardoor ze snel ondersteuning en advies kunnen bieden als jouw onderwijsinstelling hier behoefte aan heeft.

We leiden ook mensen op tot planner roosteraar. We brengen hen de juiste kennis bij over onderwijslogistieke processen en planning- en roosterprogramma’s, zodat ze snel inzetbaar zijn. Bevalt onze planner roosteraar na een tijdje zo goed dat je hem of haar niet meer kwijt wilt? Na een vooraf bepaalde periode van detachering kun je diegene toevoegen aan je vaste team.

De beste planner/roosteraar voor jouw onderwijs

Bij het maken van planningen en roosters komt veel kijken, waardoor een planner roosteraar een grote verantwoordelijkheid draagt. Alle leerlingen en studenten moeten zo optimaal mogelijk verdeeld worden over de beschikbare docenten en ruimtes. Dat is vaak geen eenvoudige taak. De roosteraars van Omix verzamelen alle benodigde informatie zo efficiënt mogelijk, waarna ze dit omzetten naar een goed sluitend rooster. Hierbij houden ze rekening met de belangen van alle betrokkenen.

Ervaar je bij jouw onderwijsinstelling problemen op het gebied van planning en roostering? Dan helpen wij je graag om ze op te lossen. We gaan met je in gesprek om in kaart te brengen waar de behoeften liggen. De volgende stap is om te bekijken welke expert het beste past bij deze uitdaging én jouw onderwijsinstelling. Dit is een belangrijke stap, want hoe beter de match met de planner roosteraar, hoe beter we je kunnen helpen. En daar heeft iedereen profijt van.

 

Planner en Roosteraar Van Omix
Planner en Roosteraar

Beter onderwijs met Omix

Bij Omix houden we ons al ruim 20 jaar bezig met het realiseren van beter onderwijs. Dit doen we op het gebied van onderwijslogistiek. Hiermee dragen we bij aan een gezonde leer- en werkomgeving voor studenten en docenten. We leveren onderwijslogistieke kennis en capaciteit aan onderwijsinstellingen in het vo, mbo, hbo en wo. Het rooster is het meest bekende onderwijslogistieke product, maar er is veel meer dan dat, zoals functioneel beheer en ATI (aanmelding, toelating en inschrijving). Met al deze expertises dragen we zoveel mogelijk bij aan onze missie voor beter onderwijs.

Contact opnemen

Wil je het gesprek met ons aangaan om te kijken of we een geschikte planner roosteraar voor je in huis hebben? Neem dan vooral contact met ons op. Ook voor uitdagingen met betrekking tot onze andere expertises, waaronder curriculummanagement, studievolg en toetsing & examinering, kun je altijd bij ons terecht. Samen gaan we voor beter onderwijs.

Contact opnemen