Omix Logo

Rooster maken voortgezet onderwijs

Ben je op zoek naar inzetbare onderwijs logistieke professionals? Wil je graag de kwaliteit van het rooster voortgezet onderwijs hoger maken? Bij Omix beschikken we over een breed team professionals die helpen om de continuïteit van jouw organisatie te waarborgen. Ons team ondersteunt onderwijsinstellingen in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Elk type onderwijs heeft kenmerken waar rekening mee gehouden dient te worden, zoals het maken van een rooster voor elk onderwijs. Elke onderwijsinstelling heeft wel te maken met een onderwijslogistiek vraagstuk of knelpunt. Bij Omix koppelen we de juiste professional aan jouw vraagstuk. Ons team beschikt over specifieke kennis binnen de keten van planning en roostering. Wij ondersteunen je graag bij diverse expertises naar keuze!

Werkwijze rooster maken voortgezet onderwijs

Als onderwijsinstelling kun je met een vraagstuk zitten waar je graag bij geholpen wilt worden. Bij Omix schieten wij je dan graag te hulp. Wij leveren direct inzetbare onderwijs logistieke professionals, zowel op tijdelijke als vaste basis. Onze vakmensen zoeken de juiste specialist voor het maken van jouw rooster voor het voortgezet onderwijs. Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van roosters maken voor het voortgezet onderwijs? Omix bestaat uit een team van planners en roostermakers. Deze vakmensen brengen jouw onderwijsinstelling de juiste kennis en onderwijs logistieke processen, planning en roosterprogramma’s bij. Zij kunnen na een vooraf bepaalde periode van detachering voor jouw onderwijsinstelling worden toegevoegd aan jouw eigen vaste team. Bij Omix brengen wij professionals vanuit verschillende disciplines en instellingen samen om kennisuitwisselingen te stimuleren.

Rooster Maken Voor Het Voortgezet Onderwijs
Mogelijkheden Voor Roosters

Mogelijkheden

Om te bepalen welke specialist het best aan jouw onderwijsinstelling gekoppeld kan worden, kijken wij naar de benodigde ervaring en kennis in software en skills. Bij Omix zoeken we altijd een passende oplossing voor jouw vraagstuk. Ons team beschikt over verschillende expertises voor de onderwijslogistiek. Zo hebben we onze expertises onderverdeeld in curriculum management, studievolg, aanmelding, toelating en inschrijving, toetsing en examinering, planning en roostering en algemene vaardigheden.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot opleidingen binnen de onderwijslogistiek. Van opleidingen tot planner en een rooster kunnen maken voor het voortgezet onderwijs tot een opleiding functioneel beheerder. In onze traineeship worden talenten opgeleid tot de onderwijslogistieke medewerkers van de toekomst.

Maak kennis met onze professionals

Onze professionals waarborgen de actualiteit en kwaliteit van de opleidingen. Het rooster is het basiselement van een succesvolle onderwijsinstelling. Daarbij is de planning van de inzet van de docenten een belangrijk onderdeel. Daarna volgt de planning van de lessen, tentamens en examens. Onze vakmensen beschikken over de capaciteiten en ervaring om snel in te kunnen springen bij behoefte aan ondersteuning en advisering bij het maken van een rooster voor het voortgezet onderwijs. Zo staan we graag klaar om voor jouw onderwijsinstelling een rooster te maken voor het voortgezet onderwijs. Neem gerust contact op met een van onze professionals om de mogelijkheden te bespreken. Bij Omix werken we graag samen aan beter onderwijs.

Kennis Met Professionele Rooster Makers Voortgezet Onderwijs