Omix Logo

Roosteraar onderwijs

Bij onderwijsinstellingen in het voorgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs maakt het rooster een belangrijk deel uit van de onderwijslogistiek. Alle leerlingen en studenten moeten zo optimaal mogelijk verdeeld zijn over de beschikbare docenten en ruimtes. Dat is vaak geen eenvoudige taak.

Ben je voor jouw onderwijs op zoek naar een roostermaker die het perfect in de vingers heeft? De ervaren roosteraars van Omix ondersteunen jouw onderwijs met lesroosters, maar ook met onder andere toetsweekroosters, surveillantenroosters en vervangingsroosters. Kortom: alles met betrekking tot roostering om jouw onderwijs zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Roosteraar voor het voortgezet onderwijs

Het voortgezet onderwijs is een complexe omgeving, waarin steeds vaker gebruik wordt gemaakt van individuele roosters. Roosteraars onderwijs hebben niet alleen te maken met de verdeling in niveaus van vmbo tot gymnasium, maar ook met het feit dat leerlingen aan het eind van hun derde jaar een profiel kiezen. De kernvakken, zoals Nederlands en wiskunde, volgen ze met hun stamklas, maar de keuzevakken volgen ze met samengestelde klassen.

Alles bij elkaar kan dit uitdagingen opleveren voor scholen. Zeker als er niet voldoende professionals zijn die de roosters op de juiste manier kunnen samenstellen. En een gebrek aan goede roosteraars kan ten koste gaan van de kwaliteit van het onderwijs. Bij Omix willen we dat te allen tijde voorkomen door op basis van jouw behoefte de juiste professional beschikbaar te stellen.

Roosteraar Onderwijs
Roosteraar Onderwijs

Roostermakers voor het mbo en hoger onderwijs

Bij mbo-instellingen en in het hoger onderwijs bestaan de teams voor planning en roostering uit een groot aantal mensen die worden aangestuurd door een teamleider. Deze persoon is eindverantwoordelijk voor alles met betrekking tot planning en roostering. Hij of zij wordt ondersteund door implementatiebegeleiders, projectadviseurs en diverse planningspecialisten. Onze roostermakers komen jouw onderwijs graag ondersteunen door alle roostervraagstukken op te lossen. Samen werken jullie aan een gezond rooster, passend bij de visie van jouw onderwijsinstelling.

Overige expertises

Omix kent meer expertises dan alleen planning en roostering. Onze professionals kunnen jouw onderwijsinstelling op meerdere gebieden ondersteunen voor een optimale onderwijslogistiek met als resultaat beter onderwijs. Denk aan curriculum management. Een goed curriculum mag niet ontbreken als je studenten goed wilt opleiden. Andere expertises van Omix zijn onder andere:

Roosteraar Onderwijs

Kom met ons in contact

Wil jij jouw onderwijs optimaliseren met behulp van een ervaren roosteraar? Neem dan contact met ons op. Naar aanleiding daarvan gaan we graag met je in gesprek om je vraagstuk goed in kaart te brengen en de juiste roostermaker(s) voor jouw onderwijsinstelling te selecteren. Zo werken we samen aan beter onderwijs!

Contact opnemen